Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Sinful Dobbelt Penisring med Vibrator var 1

Oversigt

Er du på jagt efter en effektiv og pirrende penisring, der kan bruges alene eller sammen med en partner? Så er denne Sinful Dobbelt Penisring Med Vibrator ideel for dig.

Dette pirrende stykke sexlegetøj har to ringe. En der placeres ved roden af penis, samt en ring, der sættes omkring pungen. Tilsammen sørger de for en hårdere erektion, der også varer længere.

Øverst er ringen udstyret med en kraftig vibrator, der forkæler både dig og din partner. Vibrationerne forplanter sig via de to ringe til roden af penis og rundt om pungen. 

Vibrationerne styres nemt med knappen i enden af vibratoren og der er hele 7 forskellige vibrationsprogrammer at vælge mellem. Med helt nye batterier kan den køre for fuld styrke i ca. 30 min.

Sinful Dobbelt Penisring Med Vibrator er vandtæt og kan bruges af mænd i alle aldre og størrelser. Ringene er lavet i et fleksibelt materiale, der kan stækkes og den er derfor særligt velegnet, hvis det er første gang du skal prøve en penisring med vibrator.

Obs! Dobbelt Penisring Med Vibrator anvender 3 stk. LR44-batterier, der medfølger i pakken. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et friskt pust til sexlivet.
Frank - 12. nov. 2014
Kæresten har længe villet prøve sex med en vibrerende penisring. Det var meget sjovt at prøve, og hun fik en rigtig intens orgasme. Dog vil jeg sige at som mand skal man lige vænne sig til følelsen, men jeg vil helt sikkert bruge den igen, når hun skal forkæles lidt ekstra ;) Selve penisringen er af ganske fin kvalitet til pengene.

Sinful Dobbelt Penisring med Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS