TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Doc Johnson Fort Troff Gunner System 3-i-1 Modulær Sexmaskine var 1

Doc Johnson Fort Troff Gunner System 3-i-1 Modulær Sexmaskine

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

9.995,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Doc Johnson Vac-U-Lock Jason Luv Dildo 24,5 cm
599,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Træd ind i en verden af uovertruffen nydelse med Doc Johnson Fort Troff Gunner System 3-i-1 Sexmaskinen.

Denne banebrydende sexmaskine egner sig både til nybegyndere og erfarne entusiaster, imens det alsidige design imødekommer alle behov og frække fantasier. Den kraftfulde motor leverer imponerende 190 stød i minuttet, så du sikres en dybt tilfredsstillende oplevelse. De to vibrerende og roterende hoveder kan nydes, mens de er monteret på maskinens base, i håndholdt tilstand takket være turbo twist pistolen eller alene ved hjælp af det medfølgende greb.

Maskinen er fremstillet af silikone og ABS-materialer og har seks forskellige hastighedstilstande til en skræddersyet nydelsesrejse. Stødhastigheder, rotationer og vibrationer kan nemt styres med den medfølgende fjernbetjening. Du kan justere basen til din foretrukne stilling. Fyld den med vand eller sand for ekstra stabilitet til dine mest intense stunder.

Maskinen er også kompatibel med de realistiske Vac-U-Loc dildoer.

Ved rengøring skal maskinen skilles ad og tørres af med antibakterielle wipes. Tøm ballastbasen, og lad den lufttørre, før du pakker den væk til opbevaring. Vask silikonetilbehøret med antibakteriel sæbe og varmt vand, og tør dem derefter med en klud eller lufttør for at undgå fnuller.

MærkeDoc JohnsonIndeholderFjernbetjening, Dildo adapterFuld Længde (cm)53.3Indførbar Længde (cm)21Diameter (cm)3.9Strækbar DiameterNejStrækbar OmkredsNejStrømkildeEU-plugVibrationsmønstre6Primært MaterialeSilikoneAndre MaterialerABS-plasticFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberThrusting funktion, FjernbetjentSprogHollandsk, Russisk, Spansk, Tysk, Fransk, EngelskSKU29399
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS