Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Doc Johnson iVibe Rabbit Vibrator med Sugekop   var 1

Oversigt

iVibe Rabbit Vibrator fra Doc Johnson er for dig, der ønsker kraftig og fjernbetjent stimulering både indvendigt og udvendigt.

iVibe har en realistisk formet spids for ekstra stimulation. Spidsen på iVibe roterer og masserer din skede samtidig med de indbyggede perler, imens kaninørerne i den fleksible rabbit vibrator forkæler din klitoris. Skaftet og kaninørerne er synkroniseret så de arbejder i samme takt.

Doc Johnson iVibe Rabbit Vibrator er udstyret med en sugekop i bunden så du kan sætte den fast på hårde, jævne overflader, for håndfri leg. 

Det er nemt at styre iVibe - Doc Johnson har nemlig udstyret denne kraftfulde rabbit vibrator med en simpel fjernbetjening, hvor du skubber knapperne op eller ned, alt efter om du ønsker mere eller mindre intens stimulation. 

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med Doc Johnson iVibe Rabbit Vibrator med Sugekop. Glidecremen vil gøre vibratoren mere behagelig at føre op og det giver desuden en mere blød og glidende oplevelse.

Bemærk: iVibe Rabbit Vibrator bruger 4 stk. AA batterier, der sælges separat.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Doc Johnson iVibe Rabbit Vibrator med Sugekop

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS