Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve  var 1

Oversigt

Doc Johnson Mood Exciter er et lækkert onani sleeve til mænd, der gerne vil ha’ ekstra blød og pirrende stimulation. Mood Exciter er lavet i Doc Johnsons lækre Lifelike UR3 materiale, der sikrer dig en realistisk følelse.

Mood Exciter har to forskellige indvendige strukturer. Den smalle ende en masse bløde dutter, der masserer din penis. Den brede har en række tydelige riller, der er meget stimulerende. 

Sådan bruger du Mood Exciter Onani Sleeve: Smør vandbaseret glidecreme på både penis og sleevet, og før så sleevet ned over penis. Du vil mærke den indvendige, pirrende struktur i takt med dine bevægelser. Ønsker du en endnu strammere følelse, giver du bare et strammere greb med hånden.  

Efter brug bør du rengøre dit Mood Exciter onani sleeve med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. For at undgå, at sleevet med tiden bliver klistret, bør du jævnligt pudre det med Doc Johnson UR3 pulver.

Mål: Mood Exciter Onani Sleeve er 12,5 cm højt og er 5,4-6,3 cm bred udvendigt. Indvendigt er sleevet 1,4-2 cm i diameter men det kan strækkes til ca. 5 cm.

MærkeDoc Johnson
UndermærkeMood
Fuld Længde (cm)12.5
Indre Dybde (cm)2
Indre Diameter (cm)2
Strækbar DiameterJa
FarveBlå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SKU13754
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virkelig god til en billig pris
Atlas - 15. jan. 2019
Sleevet som nemt og rigtigt dejligt at bruge, både alene eller sammen med min kone der nyder at bruge sleevet på mig. For hende er det et plus at det ikke ser så vulgært ud som noget sexlegetøj til mænd gør. Det bedre en del dyrere produkter både fra tenga og Fleshlight, ihvertfald for mig. En enkelt ting er dog at det dufter meget kraftig af en slags syntetisk vanilje. Men lægger man det i en pose efter rengøring er det ikke et problem. Super dejligt
Anmeldelse Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve
Benny - 29. jan. 2014
Jeg har generelt været tilfreds med dette produkt, materialet er lækkert i teksturen og strukturen inden i gangen er fornuftigt og giver en god nydelse. Det er dog ikke kun positive ord dette produkt skal have med på vejen, det tager lige lidt tid at finde ud af hvordan man lettest holder den på grund af den lidt pæreformede facon, og så mit største kritik af dette produkt, det stinker, det har en meget gennemtrængende lugt, som det bliver ved med at lugte af. Jeg er derfor endt med at gemme det i en plastikpose for at hele skabet ikke skal lugte af det. Men vil lige slutte af med min mest positive bemærkning, jeg har ofte fundet mig selv vælge dette produkt frem for min Tenga flip hole, hvilket jeg anser for en stor ros til et produkt til lige under 140kr.

Doc Johnson Mood Exciter Onani Sleeve

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
139,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS