Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Robo Suck 2 Onaniprodukt til Mænd var 1

Robo Suck 2 Onaniprodukt til Mænd

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Robo Suck 2 er et automatisk onaniprodukt til dig, der virkelig vil pirres. 

Med Robo Suck 2 kan du nemlig både nyde effektive vibrationer og en dejlig, let sugende fornemmelse.

Den sugende fornemmelse opstår, når du tænder for Robo Suck 2s bevægelser og du holder onaniproduktet helt ind til kroppen, så der ikke kan komme luft ind mellem. 

Når du tænder, vil toppen af sleevet begynde at bevæge sig op og ned, samtidig med at en stimulator på skaftet bevæger sig op og ned. Hver gang sleevet trækkes op imod toppen, dannes der er et kort og pirrende vakuumtryk. 

Robo Suck 2 leveres med en nem fjernbetjening, som gør det muligt at styre bevægelserne og vibrationerne hver for sig. Begge indstillinger er mulispeed, så du kan indstille stimulationen, præcist som du vil ha’ den. 

Vi anbefaler, at du bruger Robo Suck 2 sammen med en vandbaseret glidecreme, da det vil gøre oplevelsen onaniproduktet mere levende og lækker. 

Obs! Robo Suck 2 anvender 4 stk. C batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke et godt køb for mig
Anonymous - 3. jul. 2018
På plussiden er kvaliteten. Den føles solidt lavet, og man får indtryk af, at den ikke går i stykker i første omgang. Der er også mange funktioner i én, vakuum, bevægelige perler og vibrationer. Ulempen er, at vakuumtrykket er svært at indstille rigtigt, og at bevægelsesfunktionen med en perlesnor bevæger sig for kort i røret. Når man presser den mod kroppen for at skabe et vakuum, når perlebåndet ikke mere end et par centimeter over penis. For at få stimulation over glans skal man bruge hånden som med en fleshlight, og så forsvinder vakuummet. For mig, som har brug for meget stimulation på glansen for at komme, er dette produkt slet ikke godt. Jeg prøvede det en gang, blev ved i lang tid, men kom aldrig ved hjælp af enheden, jeg var nødt til at afslutte med min hånd. Det største minus er dog, at den er meget svær at rengøre. Det indre etui kan ikke fjernes, og det er ikke vandtæt. Vil ende i skabet og ikke blive brugt igen.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS