TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Robo Suck 3 UR3 Pussy Onaniprodukt til Mænd var 1

Robo Suck 3 UR3 Pussy Onaniprodukt til Mænd

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Robo Suck 3 Pussy er et onani sleeve, der er velegnet til dig, der ønsker en fræk, sugende fornemmelse omkring din penis og samtidig gerne vil arbejde på at få en større og hårdere erektion.

Robo Suck 3 pumpen skaber et meget effektivt vakuum omkring din penis, hvilket både føles super lækkert, og nok skal give dig nogle skønne udløsninger, men masturbatoren hjælper også med til at størrelsen af din penis forøges, hvis du bruger den regelmæssigt gennem længere tid.

Sleevet i masturbatoren er lavet i materialet UR3, der står for "Ultra Realistic 3D", og som føles utroligt naturtro. Lige inden for åbningen er der placeret bløde massage-kugler, som giver dig en ekstra intens følelse, når du trænger ind i det.

Masturbatoren har også en "quick release"-knap, du kan trykke på, hvorefter trykket/suget omkring din penis straks stopper, hvis du har brug for en pause.

Sleevet rengør du nemt i varmt vand og sæbe, og efterfølgende behandler det med en sexlegetøjsrens. Selve maturbatoren er ikke vandtæt.

Den bruger 3 stk. AAA-batterier, som ikke medfølger.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS