Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Doc Johnson Double Header Dong Smooth 45 cm var 1

Doc Johnson Double Header Dong Smooth 45 cm

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
279,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Den lækre Double Header fra Doc Johnson er en glat dobbelt dildo, der garanterer stor nydelse alene eller sammen med en partner. Dildoen er den fleksibel, hvilket gør den velegnet til mange typer af leg og fordi strukturen er glat, får du en dejlig glidende fornemmelse, især når du bruger den sammen med en god glidecreme. 

Efter brug bør du rengøre dildoen med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

Double Header Smooth er en del af Doc Johnsons univers af sexlegetøj i høj kvalitet. Dildoen er 45 cm og har en diameter på 4 cm.

MærkeDoc Johnson
UndermærkeBuilt in America
Produktvægt (g)488
Fuld Længde (cm)45
Indførbar Længde (cm)45
Diameter (cm)4
Primært MaterialePVC
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Russisk, Hollandsk
SKU14070
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sjovt og billigt
Guy - 1. nov. 2021
Materialet er blødt, samler nemt støv og hår, og lugter kemisk ud af pakken. Det er nok hvad man kan forvente til den pris. Har haft en par gode stunder med den og kæresten, så har det fint med købet. Kunne ikke finde noget lignede produkt på siden i bedre kvalitet og vil egentlig helst have legetøjskurven fyldt med kvalitets sager og ikke overfyldt af billig silicone, så ville være fedt hvis sinful havde noget der var magen til i bedre kvalitet.
Lang og lækker
GF Love - 28. jun. 2020
Dette legetøj er en af mine favoritter, den har en dejlig tykkelse og er en del længere end jeg havde regnet med fra starten af. Dildoens glatte overflade gør den også nem at indfører længere end hvad man måske er vandt til. Den lugter ikke efter anal lej, som nogle dildoer kan komme til. Helt igennem et fantastisk produkt :D
Stor mundfuld, men super fræk!
KA - 4. jan. 2020
Den er dejlig stor, og min kæreste har forkælet mig med mange frække billeder, hvor hun over sig på DP. Den er meget glat, og samler en anelse støv ad sig selv, det løses dog med en hurtig skylder under hanen!
Lækker dildo
Lars fisk - 8. dec. 2019
Super lækker dildo, ELSKER den
JA TAK
Lesbi - 24. sep. 2018
Må indrømme jeg blev liiidt ræd da den ankom, både min partner og jeg var lidt betænkelige ved størrelsen, vi er ikke vandt til noget for stort, MEN blev MEGET positivt overrasket!! Materialet er så lækkert og blødt at den ikke er overvældende indeni, og når man bruger den samtidig kan man virkelig mærke alle bevægelser ens partner laver.. Jeg glæder mig til at lege mere med den, både min partner og jeg er meget begejstret! Har prøvet en anden lidt hårdere slags og det blev alt for meget alt for hurtigt, men denne her "slider" ikke på samme måde. Den er meget detaljeret med vener og hoved, og det hjælper alt sammen med at give ekstra nydelse.. Købte den i et 3 for 400kr kampagne tilbud, og ALT jeg har købt herfra er anbefalelsesværdig! Det eneste der er ved den er at den er svær at gemme væk, men det er nok mere et privatlivs / plads problem, ikke et produkt problem ;)
Kun fantasien sætter grænser
Låååve - 5. oct. 2014
Vi købte Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo som et led i vores eksperimenteren med sex. Et sexliv som var i et dødvande. Vi besluttede os for at det skulle være løgn, og kastede os ud i flere indkøb. Der jo mange produkter, også ting man ikke anede fandtes. Et af købene var jo så Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo. Den var egentlig tiltænkt min hustru. Hun ville gerne prøve at være fyldt ud i begge huller. Det må man sige at hun blev. Den er stor, både i længde og diameter. Den gav bonus, ved første forsøg. Men hvorfor standse der ? Hvorfor ikke prøve vaginalt på hende, og analt på ham ? Eller analt på begge ? Det kræver lidt samarbejde, men at finde hinandens rytme og grænse, kan så absolut være en gevinst i andre sammenhænge. Vi bruger den ofte som en "afslutter" efter en vil aften. Materialet er, for så vidt, godt. Det er "tungt", fleksibelt. Glider fantastisk (med glidecreme selvfølgelig), og har et godt greb. Det eneste minus er lugten. Det har den der meget syntetiske lugt, og man er en smule bekymret over evt. allergiske reaktioner.Vi har dog tiltro til produkterne som sælges via dette site/butik. Lugten fortager sig noget efter gentagen brug og rengøring. Hvis man har lyst til at sparke sexlivet lidt igang, eller bare vil afprøve nye grænser, så vil jeg stærkt anbefale Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo.
Smuk
Anonymous - 13. mar. 2024
Robust og tung dobbeltdildo. Med glidecreme glider den let ind i det anale område. Jeg fik den ikke helt ind ved første test, men øvelse gør mester!
Maskinoversat fra sinful.se
Fungerer for par
Anonymous - 6. mar. 2019
Perfekt til lege mellem to personer. Anbefales ikke til dobbelt penetration. Der var et tydeligt foldemærke i midten, og det kom sig ikke.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS