Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug var 1

Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug er ideel til alle mænd, der ønsker ekstra stimulation under sex og onani. Double Devotion består af en penisring, der hjælper dig til en fastere og mere fyldig erektion, samt en oppustelig anal plug, som kan justeres i størrelsen, så den passer til dig. De to bliver holdt sammen af en pirrende kæde, der stimulerer mellemkødet. 

For at få den bedste oplevelse, skal du bruge Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug sammen med en vandbaseret glidecreme.

Bemærk: På grund af størrelsen anbefales Double Devotion Penisring og Oppustelig Anal Plug til dig, der allerede har erfaring med anal stimulation. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
WAUW!
Kenneth E.P. - 20. aug. 2014
Hold da helt k... Dette produkt kan blive din nye bedste ven. Hvis jeg virkelig SKAL finde noget negativt, så kan man godt risikere at klemme testiklerne en smule engang i mellem, men så retter man den og er videre i teksten efter 2 sekunder. At bruge dette produkt er en af de mest intense følelser jeg har prøvet i meget, meget lang tid - et must-have til samleren. Et lille personligt tip; Brug i badet i kombination med en Fleshlight med Shower mount (Begge dele kan fås hos Sinful). I kan takke mig senere Hvis jeg kunne sprænge skalaen for bedømmelse, så havde jeg gjort det.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS