Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Douche Analrenser var 1

Douche Analrenser

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Det er vigtigt med en god hygiejne, når du eksperimenterer med anal stimulation med din partner. Ved at bruge Douche Anal skylle får du en mere fri og tilfredsstillende oplevelse, og du undgår derved ubehagelige overraskelser. Der medfølger 3 forskellige skyllerør. Hullet, som vandet skal komme ud af, varierer i størrelsen på de 3 rør og giver derved et forskelligt vandtryk. Skyl dig ren med det skyllerør, som du finder bedst. Det er nemt og sikkert Beholderen til vand kan fyldes med op til 200 ml. Sådan bruger du en anal skylle: 1. Hæl lunkent eller varmt vand i pumpen (husk at teste temperaturen inden brug så vandet ikke bliver for varmt). 2. Sprøjt forsigtigt vandet op bagtil og gå herefter på toilettet. 3. Gentag evt. øvelsen indtil det føles helt rent.

OBS: For at rengøre produktet, kan du skylle/skolde den hurtigt i kogende vand. Du må dog ikke lade den ligge i den kogende vand, da dette kan gøre den deform.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super køb
Sommer - 21. mar. 2017
Denne douche er super nem at anvende og i god kvalitet, kan kun anbefales
Holder hvad den lover
Hr - 30. mar. 2015
Det tog lidt træning at finde ud af hvordan den fungerede bedst, men nu hvor teknikken er på plads fungerer den upåklageligt. Selvom jeg ikke har kunne mærke en forskel i vandtryk eller effektivitet mellem de tre rør, så er det stadig sjovt at kunne skifte mellem dem, idet de hver især kan pirre og ophidse på hver sin måde. Og så er det et plus at materialet er så glat at man generelt ikke behøver noget glidecreme for at få den op, da man bare kan bruge vand eller evt. lidt spyt i stedet. Rengøring af rørene er nemt, og den holder nok vand til at man kun skal bruge den en tre-fire gange før det hele er rent og "klar til brug". Klart anbefalelsesværdigt.
Analsex unden bekymringer
LiLi - 12. jun. 2014
Analsex skal bare være uden grimme overraskelser. Douche Analrenser er nem at bruge og og nem at rengøre efter brug. Lige meget om man gør det alene, eller lader rensningen indgå som en del af forspillet, så føles det enormt fantastisk og forbudt at sprøjte vand derop.
Fint produkt
Jens - 7. apr. 2014
Produktet virker til at være af fin kvalitet og det er dejligt, at der er 3 skyllerør, så man kan finde det, der passer bedst til en. Rørene er dog en smule brede og hullerne vandet kommer ud af, er en smule "uslebne" og kan har været kilde til en smule ubehag. Det kan nok undgås ved, at man bruger mere glidecreme, men hvis man skal skylde 3-4 gange, gør det processen mere besværlig. Alt i alt er det et fint produkt. Jeg ville nok købe en med et tyndere rør, hvis jeg skulle gøre det om igen, men det er ikke så generende, at jeg køber en ny.
Et godt køb
Fie - 16. feb. 2014
Superlet at bruge og det gør det, det skal. For min smag måtte selve produktet gerne være lidt enklere i udformningen, men det gør det det skal. Jeg havde ikke selv tænkt på at det var smart, men læste om det her på Sinful - og selvfølgelig er det smart, når man vil dyrke analsex. Tak for rådet.
pas på skarpe kanter...
JoJo - 6. feb. 2014
Har problemer med mit produkt. Der er skarpe kanter hvor vandet sprøjter ud. Det gjorde at jeg var nervøs for om jeg havde fået revet mig. Så håber det bliver rettet til de nye brugere, så de ikke bliver nervøse som jeg. Min løsning bliver dog nok bare en gang sandpapir af det helt fine;-) Ellers et fint produkt.
Gør det bare sjovere
M.A - 6. feb. 2014
Hvis du vil prøve analsex så er det her absolut et produkt der er værd og eje. Hvis du ved du eller din partner er ren så gør det bare nydelsen ved analsex meget større. Brug den evt. i legen med din partner, det er faktisk en ret fræk følelse man får ud af den og det fjerne noget af tabuet ved analsex hvis man allerede fra starten kan være to om det.
Fantastisk
Pernille - 4. feb. 2014
Jeg kan kun varmt anbefale Douche Analrenser, den er nem at bruge og så føles det helt rart, ikke at skulle tænke på om, der sidder "rester" fast.
Musthave hvis man dyrker analsex!
C.C. - 26. jun. 2013
Sådan en douche, er simpelthen et musthave hvis man dyrker analsex! På den måde kan man være fuldstændig på den sikre side med hvor ren man er og undgå uheldige oplevelser, lugtgener eller andet. Jeg ville i hvert fald på ingen måde kunne undvære den igen. Der medfølger derudover 3 forskellige rør så man kan vælge lige præcis det man selv synes bedst om. Så jeg vil nu varmt anbefale den her, hvis man er glad for analsex.
Alle burde eje en!
Andy - 29. jan. 2013
Som sagt - alle burde eje en. I hvert fald hvis man dyrker anal sex. Den er rigtig nem at bruge, og i et lækkert materiale. Den hjælper med at gøre anal sex til en MEGET bedre oplevelse. Man kan slappe helt af, og nyde sexen uden alle de dumme tanker der kan opstå omkring renlighed. Efter jeg begyndte at bruge den, kan jeg slet ikke se hvordan jeg har kunne leve uden - så jeg vil helt klart anbefale den til andre!
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS