TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager var 1

Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

769,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Doxy Don er en yderst kraftfuld vibrator til både ham og hende. Den er lavet af producenten bag Doxy Magic Wand, der kendt for sine meget effektive vibrationer, og det er lige præcis også hvad denne her kan præstere.

På grund af sit design og multi funktionalitet, er det en unisex vibrator, der kan bruges af både mænd og kvinder. Den kan altså bruges både på klitoris, vaginalt, til stimulation af G-punktet og analt. Og både par og singler kan få stor glæde af den.

Don styres let fra den medfølgende fjernbetjening. Og knapperne på fjernbetjeningen er udstyret med et blåt lys, så den også kan styres i mørke.

Den har 4 vibrations muligheder og 1 eskalerende, pulserende niveau, hvor "hovedet" bevæger sig i uforudsigelse retninger, for en ekstra pirrende og intens oplevelse. 

Vibratoren tilsluttes stikkontakten og kan derfor nydes lige så længe du har lyst og den har en 4 meter lang ledning, så du kan bruge den (næsten) overalt.

Den er lavet i medicinsk silikone og ABS-plast. Den er ikke vandtæt, og den rengøres derfor bedst med en sexlegetøjsrens.

MærkeDoxyProduktvægt (g)420Fuld Længde (cm)18Indførbar Længde (cm)2.5Diameter (cm)6StrømkildeEU-plugVibrationsmønstre1Vibrationshastigheder4Primært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberOpladelig, Fjernbetjent, VibrationSprogEngelsk, Fransk, Tysk, Spansk, HollandskSKU15044
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS