TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Drop of Sweden H2O Vibe Rabbit Vibrator var 1

Drop of Sweden H2O Vibe Rabbit Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Elsker du våde fornøjelser, og vil du gerne have de vildeste orgasmer, så er Drop of Sweden H2O Vibe rabbit vibratoren et must-have.

Den stimulerer klitoris med en strøm af vand og pirrer samtidig dit G-punkt, så du får intens nydelse og et eksplosivt klimaks. Den innovative og unikke rabbit vibrator vil uden tvivl gøre det meget sjovere for dig at gå i bad.

Der medfølger to hætter: Den ene hætte kan skrues på bruseslangen og passer de fleste størrelser slanger. Den anden hætte forvandler rabbit vibratoren til en dildo vibrator, der kan bruges i soveværelset. Vibratoren kan vibrere med 3 hastigheder og 7 forskellige vibrationsmønstre.

Drop of Sweden H2O er lavet af silikone og plast af høj kvalitet. Vibratoren kan føres ca. 12 cm ind og har en diameter på 3,2 cm på det bredeste stykke. Den er vandtæt og bruger 2 stk. AAA-batterier, der skal tilkøbes.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS