Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Durex Play Varmende Glidecreme 50 ml var 1

Durex Play Varmende Glidecreme 50 ml

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Pift legen op med den lækre varmende glidecreme fra populære Durex, her i en praktisk rejsevenlig størrelse.

Med Durex Play Varmende Glidecreme får I en vidunderlig glat fornemmelse samt en varmende følelse, når glidecremen påføres.

Glidecremen afhjælper desuden vaginal tørhed og intimt ubehag og giver jer begge en sensuel oplevelse.

Durex Play Varmende Glidecreme er vandbaseret og kan bruges sammen med kondom. Indhold: 50 ml.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Wauw
Vigga - 18. jul. 2019
Denne glidecreme giver mit sexliv en helt ny dimension. Efter mange års ægteskab var vores sexliv kommet ind i en kedelig “rutine” eller total mangel på sex Og så lige en overgangsalder der udtørrer slimhinderne arrrggg hader den alder Med denne glidecreme er sex igen blevet en kæmpe nydelse og den varmende effekt wauw siger jeg bare, første gang vi brugte den fik jeg en kæmpe orgasme så wauw wauw wauw Varme våde hilsner fra en meget tilfreds og tilfredsstillet kunde
Sjovt at prøve
Maria - 21. nov. 2012
Durex varmende glidecreme virker i princippet fint. Den er drøj i brug, god glideevne og let at håntere i pumpeflasken. Den er fin nok til oral leg, den giver en blid varme som giver lidt ekstra følelse. Vil dog ikke anbefale den til direkte samleje da man ikke får ret meget varmende effekt ud af det, men den virker fint hvis man bare bruger den som glidecreme. Et produkt man skal købe hvis man ønsker lidt ekstra følelse under legen, men man skal ikke forvente den helt store sensation :)
Sjovt at prøve
Anonymous - 12. apr. 2018
Durex varmende glidecreme fungerer i princippet godt. Den er nem at bruge, glider godt og er nem at håndtere i pumpeflasken. Den er helt fin til oral leg, den giver en mild varme, som giver lidt ekstra følelse. Jeg vil dog ikke anbefale den til direkte samleje, da man ikke får den store varmeeffekt der, men den fungerer fint, hvis man bare vil bruge den som en almindelig glidecreme. Et produkt man skal købe, hvis man vil have lidt ekstra følelse under leg, men man skal ikke forvente nogen kæmpe fornemmelser :)
Maskinoversat fra sinful.se
Komfortabel
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har prøvet mange glidecremer, der har lovet ekstra ophidselse, men dette er den første, der ikke har forårsaget svie og ubehag efter kort tid. Den giver ikke den store overraskelse ved påføring, det er ikke orgasme på tube, men glidecremen giver en god, vedvarende, "blød" varme. Det var en behagelig overraskelse, da vi er vant til "prikkende" glidecremer, der indeholder mentol eller chili og derfor føles mere kølende og stikkende end varmende. Når den bruges vaginalt, er den meget behagelig; den holder længe og varmer godt. Ved anal brug brændte det lidt, og det var ikke helt efter vores smag. Alt i alt er vi meget tilfredse og vil sandsynligvis købe den igen sammen med vores almindelige neutrale glidecreme.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS