TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
GOD PRIS
E-Stim 2B Elektro Power Box Sæt var 1

E-Stim 2B Elektro Power Box Sæt

På lager

Levering: 1-3 hverdage

3.295,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Mystim Selvklæbende Gel til Elektroder 50 ml
199,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

E-Stim 2B Elektro Power Box er en særdeles kraftfuld og alsidig elektroboks, når kun det bedste er godt nok.

Det har aldrig været nemmere at komme igang. Tilslut blot de medfølgende elektro pads eller dit eget favorit elektro legetøj (sælges separat) og lad den stimulerende strøm ophidse dig.

Med hele 17 programmer for alt fra fra blid pirring til hård, intens stimulation og med dobbelt udgang, så I kan benytte op til 4 uni-polare eller 2 bi-polare stykker legetøj på samme tid. De 2 udgange kan desuden samles til én med et Triphase kabel sæt (ekstra udstyr) for en oplevelse udover det sædvanlig. Tænk "3D elektrosex".

Som special feature tilbyder denne boks desuden audio kontrol i stereo, så I kan variere stimuleringen med musik eller jeres egen stemme.

Letlæseligt og oplyst digital display, som hjælper jer hele vejen. Der kan ydermere tilkøbes et digital link interface, hvilket giver mulighed for at opdate og betjene 2B Power Box via PC eller Mac.

Indeholder alt, hvad I behøver for at komme igang eller for at opgradere jeres elektrosex univers.

Vær altid opmærksom på sikkerheden, når I eksperimenterer med elektricitet. Bør ikke benyttes af folk med hjerteproblemer, pacemaker, epilepsi eller hvis du er gravid. Læs og følg brugsanvisningen til dit elektrosex apparat.

MærkeE-stim SystemsProduktvægt (g)245Fuld Længde (cm)14.5Strømkilde1 x 9V/PP3 (Inkluderet)Primært MaterialePlastFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberBatteridrevetSprogEngelskSKU17558
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fedt estim produkt
Hvis du er en person som har haft det sjovt med et billigt TENS unit og overvejer at opgradere kan jeg varmt anbefale dette produkt. Du har en masse forskellig... Læs mere
Shrimpton - 9. mar. 2021
Elektricitet
Den bedste enhed jeg nogensinde har kųbt. Mange gode programmer.Kari - 9. aug. 2021
Fremragende
Enheden har flere pulsvarianter, men kun én af dem har egenskaber, der kan give nydelse. Hvis der var en ekstra mode, hvor man selv kunne sammensętte en pulspro... Læs mere
Kenneth - 8. jul. 2019
Du får ikke brug for andet.
Efter at have prųvet forskelligt sexlegetųj af mange slags, kan jeg sige, at denne slår alt. Du kan ikke engang sammenligne det. Enhver, der ikke har prųvet ... Læs mere
T - 16. dec. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS