Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator var 1

Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Eclipse Omega Vibe er for dig, der vil opnå stor nydelse og virkelig forkæles. Med Eclipse Omega Vibe får du nemlig en lækker rabbit vibrator med en kraftfuld Ultra 7 Power Beaver klitoris vibrator, en roterende spids og indbyggede perler, der masserer skeden. Den er, med andre ord, et meget stimulerende bekendtskab.

Skaftet på Eclipse Omega Vibe er formet med et par store riller som giver øget stimulation, i takt med dine bevægelser. I skaftet er der indbygget 3 rækker perler, der kan massere dig indvendigt i hele 6 forskellige hastigheder, samtidig med at den effektive klitoris vibrator på ydersiden kan forkæle dig med hele 7 forskellige vibrationsprogrammer. Du skifter nemt imellem det stigende vibrationsprogram, de tre pulsernede programmer og de tre konstante vibrationsprogrammer så du får præcist den vibration, der passer til dig. Vibratorens knapper lyser i mørke så den altid er let at betjene. 

Eclipse Omega Vibe er lavet i et fast jelly materiale der gør, at du virkelig kan målrette stimulationen så den rammer helt rigtigt. Der er virkelig udsigt til nydelse med Omega Vibe.Vi anbefaler at du bruger denne rabbit vibrator sammen med en god vandbaseret glidecreme, så den bliver mere behagelig at føre op.

BEMÆRK: Eclipse Omega Vibe bruger 4 stk. AA batterier for ekstra lang nydelse. Batteriene sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke et godt bekendtskab....
S - 10. sep. 2016
'Næbbet' er hårdt og ikke behageligt direkte på klitoris. Det er heller ikke særlig bevægeligt, som de klassiske Rabbits vibratorer. De mange knapper og betjeningspanelet er bygget ulogisk op. Der mangler en tænd/sluk knap til rotatoren, så man ikke først skal finde den rigtige knap til at skue ned på eller den anden til at skue op på. Hvis man vil lukke rotatoren, skal man klikke det antal gange ned man har sat den på. I realiteten betyder det at man ofte trykker på den forkerte knap ELLER skal tage den ud og kigge på knapperne før man kan slukke den. Under alle omstændigheder er det en ikke velkommen distraktion hvis man er 'in the zone'... I ved hvad jeg mener ;)
Favoritter
Anonymous - 7. jul. 2017
Jeg har prøvet et par rabbits, men vender altid tilbage til denne, jeg elsker den! Kraftige vibrationer og flere variationer!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS