Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Eclipse Ultra 7 Penguitronic var 1

Eclipse Ultra 7 Penguitronic

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Eclipse Ultra 7 Penguitronic er for dig der vil opnå stor nydelse og virkelig forkæles. Med Eclipse Ultra 7 Penguitronic får du nemlig en lækker rabbit vibrator med kraftfuld klitoris vibrator, roterende spids og indbyggede perler, der masserer skeden.

Klitoris vibratoren i Eclipse Ultra 7 Penguitronic har 3 vibrations hastigheder, 3 pulserende hastigheder og en stigende hastighed, så der er med sikkerhed en hastighed, der passer dig. Skaftet er formet med et par store riller som giver øget stimulation, og der er indbygget 6 rækker perler, der roterer i 6 forskellige hastigheder, så du virkelig bliver masseret indvendigt. Vibratorens knapper lyser i mørke så den altid er let at betjene. 

Vibratorens knapper lyser i mørke så den altid er let at betjene. Eclipse Ultra 7 Penguitronic er lavet i et fast jelly materiale der gør, at du virkelig kan målrette stimulationen så den rammer helt rigtigt. Der er virkelig udsigt til nydelse med Penguitronic.

Vi anbefaler at du bruger denne rabbit vibrator sammen med en god vandbaseret glidecreme, så den bliver mere behagelig at føre op.

Obs! Eclipse Ultra 7 Penguitronic bruger 4 stk. AA-batterier for ekstra lang nydelse. Batteriene sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Uhåndterlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har altid elsket kaninlegetøj og syntes, at dette virkede godt. Kvaliteten og vibrationerne er gode, men den er svær at bruge. Klitorisvibratoren er meget akavet, og den når bestemt ikke derhen, hvor du vil have den, "næbbet" gør ondt. Den roterer meget lidt, slet ikke meget, og det er svært at få den på det rigtige sted på grund af den ekstremt uhåndterlige "pingvin". Den er bestemt ikke stille, den larmer meget, og det er bestemt ikke muligt at onanere diskret med den. Alt i alt er jeg meget skuffet og utilfreds, dette var slet ikke godt.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS