Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Erolution SuperFckr The Original Black var 1

Erolution SuperFckr The Original Black

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

SuperFckr The Original fra Erolution er et nyt onaniprodukt til dig, der elsker at mærke en blød kvinde.

SuperFckr The Original har en blød og rillet struktur indvendig, som giver en naturlig følelse, når du onanerer med den.

Hele produktet er blødt og fleksibelt, så du kan blot klemme om den, hvis du ønsker en større stimulation og en mere stram følelse.

Erolution SuperFckr The Original er nem at rengøre. Brug evt. Pjur Sexlegetøjs Rengøring for det mest effektive resultat.

Brug altid en god glidecreme, når du bruger dit Erolution onaniprodukt. Vi anbefaler, at du benytter én af Erolutions egne glidecremer, som du kan få i flere varianter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overrasket
Jan - 9. jan. 2015
Er aldrig tidligere blevet overrasket over et sexlegetøjs køb, men det blev jeg her. Materialets kvalitet og blødhed levede mere end rigelig op til hvad jeg havde håbet på. Rengøring har ikke været et problem her. Man skal dog være opmærksomt på, at produktet skal pudders/gnides ind i talkum-pudder efter rengøring / tørring. Hvis man ikke gør det, så bibeholder man ikke produktets hud-blødhed, som jeg er blevet imponeret over.
Rigtig fin til pengene
anders - 17. feb. 2013
Dette produkt er helt udmærket, og kommer sikkert til at give en god oplevelse. Selvom den ikke når toppen hvad kvalitet angår, er den alligevel pengene værd og slet ikke tosset. Til gængæld kan det tage lidt tid at rengøre produktet.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS