Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fairy Turbo Massage Wand var 1

Fairy Turbo Massage Wand

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Fairy Turbo Massage Wand er en ultra kraftig Magic Wand vibrator til dig, som ønsker meget intense vibrationer. 

Denne turbo-udgave er endnu kraftigere end den populære Fairy Original Massage Wand og stimulerer med en intensitet, som stort set ingen andre vibratorer kan gøre efter. Sammenlignet med den originale Fairy Wand, er Fairy Turbo noget mindre i størrelsen.

Vælger du Fairy Turbo, får du med sikkerhed en meget effektiv og pirrende vibrator, der leverer varen hver eneste gang.

Sådan bruger du Fairy Turbo Massage Wand:  Tilslut vibratoren til stikkontakten og indstil vibratoren til den intensitet du ønsker. Du øger intensiteten ved at skrue drejehjulet opad, og du mindsker dem igen ved at skrue drejehulet nedad.

Fordi Fairy Turbo er tilsluttet stikkontakten, kan du nyde vibrationerne lige så længe du har lyst. Vibratoren er både ideel til intim massage og til dyb, afslappende kropsmassage. 

For at få det den bedste oplevelse med Fairy Turbo, anbefaler vi, at du bruger den sammen med en god glidecreme.

Obs! Fairy Turbo er IKKE vandtæt, og den må derfor ikke tages med i bad. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Både sammen - og hver for sig!
Jens og konen - 4. jun. 2020
Min kone og jeg er, hvad man vil kalde et midaldrende ægtepar (begge i 50erne). Heldigvis betyder det ikke, at vores sexliv er gået i stå – måske snarere tværtimod. For nylig besluttede jeg, at jeg ville forære hende (os) en Magic Wand Vibrator. Ingen af os havde nogen erfaringer med sådanne, men vi faldt over Fairy Turbo Massage Wand, fordi den var med ledning til 230 V og derfor skulle kunne opnå et pænt stort antal vibrationer, hvilket vi mente ville være godt – og så var den endda på tilbud! Da vi med Sinfuls sædvanlige hurtige levering fik vibratoren hjem og afprøvede den for første gang, nævnte min kone, at den da godt nok var noget støjende. Det har hun faktisk (også) ret i. Vi glemte dog hurtigt støjen, da vi prøvede at bruge den – og ikke før i vores 12årige ægteskab er hun da vist kommet hurtigere. Der gik ikke mere en et par minutter fra vi begyndte med at bruge vibrationerne fra Wanden inden hun nåede sin første orgasme, og det var vel at bemærke en orgasme, der frembragte trækninger og spjæt i hendes underliv samt lyde fra hende, som nærmest fuldstændigt overdøvede den snurrende vibrators – og så var ’tingesten’ endda langt fra at være skruet op bare i nærheden af de maksimale vibrationer – faktisk arbejdede den på nærmest laveste niveau. Kort efter genoptog vi legen med den, og hun fik endnu et par orgasmer, inden hun til sidst udmattet sank sammen på sengen, mere tilfredsstillet end med noget andet sexlegetøj, som vi hidtil har benyttet. Fairy Turbo Massage Wand kan absolut anbefales til både øvede sexlegetøjsbrugere, som til debutanter som os. Som en slags efterskrift kan jeg tilføje, at jeg en dag hvor jeg var alene ville prøve den på mig selv. Det kan sommetider ske at min erektion ikke lige indfinder sig når jeg ønsker det, og jeg tænkte, at jeg ville prøve, hvordan det ville virke med den her Fairy Turbo Massage Wand. I første omgang nåede jeg kun at få godt og vel halv erektion med de laveste vibrationer – så kom jeg – jeg kunne slet ikke lade være, selvom det egentlig var min plan at fortsætte til fuld erektion, men udløsningen var bare så kraftig, at selv ikke den mest standhaftige ville kunne lade være – tror jeg. Efter at have samlet mig sammen en halv times tid tænkte jeg, at jeg ville prøve igen – og hold da op. Nu fik jeg en kraftig erektion – og i de kommende minutter kunne jeg nyde de dejlige vibrationer – og stadigvæk var Wanden kørende på de laveste vibrationer. Jeg kom igen og endnu engang var min lystfølelse af en sådan kaliber at jeg meget sjældent ved onani har oplevet det bedre. Fra både min kone – som har brugt den flittigt siden den første gang – som fra mig - skal lyde den varmeste anbefaling af denne Fairy Turbo Massage Wand – det er næsten utroligt, hvad den kan udrette for ens sexliv – både sammen og hver for sig!
Orgasmer ad libitum
Trine - 21. may. 2019
Fairy turbo er mit go-to. Man er garanteret orgasme hver gang, nogle gange endda flere, og den varme følelse forbliver længe efter man er færdig. Den eneste hage er at den larmer.
Århhhhhhh
Jette - 10. jan. 2019
Woow den er fantastisk, nu har jeg fået en ny favorit af legetøj. Den giver den bedste orgasme, nogle gange når jeg giver den fuld power så sitre min klitoris i tiden efter. Jeg bruger den også på min ven og er i den grad med til at give ham en fantastisk oplevelse. Jeg er fan. Her er der orgasme garanti
Uimodståelig
Caroline - 3. jan. 2019
Virkelig god vibrator med masser af power til orgasmer i en lind strøm.
Orgasmegaranti
Nunu - 29. dec. 2018
Det er en af de bedste vibratorer jeg nogensinde har prøvet! I mit tilfælde er der orgasmegaranti hver gang den bliver brugt. Den leverer virkelig hvad man forventer og mere til. Den er bestemt pengene værd!
Waaaoow
RD - 25. jul. 2018
Har altid ønsket mig at prøve en massage wand, og da jeg så den her var på tilbud slog jeg til. Da den kom skulle kæresten og jeg da lige prøve den for at se om den var ligeså god som folk påstår. Holy shit siger jeg bare. Vi legede kun lige i ca 15 min da vi skulle hente datteren fra børnehave. Og på de 15 min nåede jeg at komme 3 gange indenfor kort tid. Det var vildt. Kan klart anbefale denne hersens Vidunder Wand. Hvis jeg skal give 1 minus eller 2 så er det at den larmer rimelig meget når den er skruet helt op og så bliver den varm, (ikke på selve hovedet) men der hvor du holder om den. Men alt i alt er jeg rigtig glad for mit køb. Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke har købt en før.
Vild!!!
Vixen - 10. apr. 2017
Efter at have prøvet diverse bullets og vibrator-dildoer må jeg indrømme, at jeg var pænt skeptisk. Troede ikke der fandtes legetøj, der kunne få mig derop. Men hold da K...!! Den er VILD. 2 minutter og Bang! Lige så benene ryster under een bagefter. Må indrømme blankt jeg er forelsket i denne så uskyldige af udseende lille djævel. 1 råd: start på laveste blus og skru Forsigtig op;) styrken vil overraske;) Skal jeg komme med 1 lille bitte minus er det støjniveauet, men garantere at man glemmer Alt om støjen når den er tændt;)
Fantastisk!
Sidsel - 31. jul. 2014
Jeg er ret vild med kraftige vibrationer og jeg har altid tænkt, at jeg ikke kunne få det vildt nok. Jeg købte Fairy Turbo som erstatning for min gode gamle Passion Pointer. - Og Fairy Turbo - er - VANVITTIG ! Du kan sikkert bruge den til at skumme mælk med eller piske flødeskum. Put noget sandpapir på og du har en glimrende rystepudser. Jeg kan slet ikke beskrive nok, hvor kraftig den er! Designet er utroligt lækkert. Den er lille, sød og feminin sammenlignet med de fleste andre wands, som "kan noget". Den er ikke ligefrem lydløs, men jeg synes absolut, det er til at leve med i betragtning dens styrke. Jeg var på nippet til at købe "Fairy Exceed Massage Wand - Black” , som skulle være en smule kraftigere. Jeg er glad for at jeg valgte Fairy Turbo. Jeg kommer alligevel aldrig til at skrue den op på fuld styrke på min stakkels lille klitoris. Den lever fuldt ud op til mine forventninger - og mere til. Hvis du vil have en ekstrem kraftig vibrator med 100% orgasme-garanti, så er det Fairy Turbo du skal gå efter.
Et produkt som holder hvad der loves
De grænsesøgende - 18. jun. 2013
Min kone kunne ikke forstå hvad vi skulle med en maskine mere! Nu er det den hun foretrækker, når der skal leges. Den er helt fantastisk, og den giver orgasme både ved lav vibration og den høje. OG som hun siger, den kan også bruges til øm nakke og skuldre (2 i en), kan sikkert også bruges til andre ting......
En fantastisk en!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne vibrator er utrolig god, helt fantastisk, hvis du har svært ved at komme, kan jeg varmt anbefale den, fordi den virkelig kan give dig en hjælpende hånd så at sige. Det eneste negative er, at den larmer lidt, men det gør ikke noget, når den ellers er så vidunderlig!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS