Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fantasy Lystkugler var 1

Fantasy Lystkugler

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vaginalkugler til kvinder, som ønsker at træne eller genoptræne deres bækkenbund og samtidig ønsker mere lyst til sex og genrelt en større følsomhed i skeden.

Du kan med fordel påføre kuglerne lidt vandbaseret glidecreme, inden du fører dem op.

På selve lystkuglerne sidder der en blød, fleksibel og yderst holdbar snor, som man hiver forsigtigt i, når kuglerne skal tages ud. En nem, behagelig og sikker løsning.

Sådan fungerer vaginal kugler:

Før dine lystkugler op i skeden, og klem herefter omkring dem, som når du laver almindelige knibeøvelser. Start evt. ud med at lave øvelserne liggende, indtil du har vænnet dig til vaginalkuglerne.

Liggende: Knib i små 5 minutter og hold derefter en pause. Det er vigtigt, at du gør det korrekt. Når du skal lave en knibeøvelse med kuglerne oppe, skal du lave en knibende bevægelse som starter bag til ved indgangen af anus. Flyt derefter den knibende bevægelse frem mod skedemusklerne og forsøg til sidst at trække navlen ind mod ryggen.

Gående/stående: Når du er blevet stærk nok til at gå rundt med bækkenbundskuglerne, vil du lave knibeøvelserne uden at tænke over det. Kuglerne sætter nemlig krav til dine muskler om at spænde for overhovedet at kunne holde dem oppe. Kuglerne minder dig ikke blot om, at du skal huske at spænde, men de stiller også krav til din kniben. Du vil på ingen måder høre kuglerne, når du går rundt med dem.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kanon kugler :P
Cirkeline - 17. mar. 2017
Det her er de perfekte vaginal kugler til mig! Jeg synes, det er super lækkert, at både snor og kugler er i samme materiale. Det gør dem super nemme at indføre og rengøre, og så er det mest hygiejnisk. Udover det, så synes jeg at størrelsen og vægten på kuglerne er god, og der skal virkelig arbejdes på at holde dem oppe. Det er god service, at der i beskrivelsen også lige er en gennemgang af, hvordan man bruger dem. Jeg har haft meget gavn af den, lige da jeg begyndte med kuglerne. Alle piger burde seriøst overveje at investere i sådan et sæt, for jeg kan slet ikke komme på noget dårligt at sige om det.
Pęn og nem at bruge.
Bella - 29. jul. 2018
Lękkert materiale og vęgt er perfekt til dem, der er nysgerrige efter at lege med bolde, men som er i tvivl om det er noget for dem. Det er nemt at indsętte boldene, og det giver en god variation i forspillet med både en og to kugler. Snoren der holder boldene sammen er beklędt med gummi, hvilket gųr dem nemme at holde rene, og vęgten giver god nydelse mens du tręner. Anbefales!
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS