TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fantasy For Her Opladelig Bullet Vibrator var 1

Fantasy For Her Opladelig Bullet Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Er det tid til at forkæle dig selv med svimlende klitoris orgasmer? Fantasy For Her Opladelig Bullet Vibrator er skabt til selvforkælelse.

Det er ikke altid størrelsen, det kommer an på, og slet ikke, når det drejer sig om vibrationer. Denne lille, men super effektive vibrator gemmer på rumlende og kraftfulde vibrationer, så dine orgasmer står i kø.

Det feminine og petite design gør vibratoren perfekt til direkte og målrettet stimulation, der føles ekstra intenst mod din følsomme klitoris. Den glatte overflade glider let på huden og fordeler de skønne vibrationer på pirrende vis.

Leg med hele 15 forskellige indstillinger af niveauer og mønstre, til du finder din favorit. Vibratoren er vandtæt og tåler gerne en tur i badet, når du har lyst til, at det skal gå ekstra vådt for sig.

Fantasy For Her Opladelig Bullet Vibrator er fremstillet i ABS-plast og har en længde på blot 9 cm. Den oplades let via den medfølgende ladestation med USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kan hvad den skal
Den fungerer, til hvad den skal bruges tilPopper - 30. aug. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS