Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fantasy For Her Tongue-Gasm Vibrator var 1

Fantasy For Her Tongue-Gasm Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vil du forkæles af en lækker og livlig tunge? Med Fantasy For Her Tongue-Gasm Vibrator kan du få al den oralsex, du har lyst til.

Den bløde og fleksible tunge i silikone er klar til at give dig orgasmer på stribe med sine pirrende vibrationer i 3 niveauer og 4 rytmiske og eskalerende mønstre.

Lad tungens bløde tip kildre og pirre din sensitive klitoris for en ultra intens oplevelse. På bagsiden finder du en rillet overflade, som føles fantastisk mod hele dit klitoris område og giver en bredere berøringsflade.

Du kan roligt fortsætte eller afslutte din solo tid i badet, hvis du har våde fantasier. Vibratoren er vandtæt og vil elske at bringe dig til klimaks både på lagenerne og under bruseren.

Fantasy For Her Tongue-Gasm Vibrator har et elegant design og en silkeblød overflade. Den oplades let via det medfølgende USB-kabel i enten adapter eller computer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min nye favorit!
Venusdeltaet - 14. dec. 2022
Milde moster! Denne tunge er fuldstændig magisk. Den har meget stærke vibrationer så for mig er første trin mere end rigeligt. Jeg har brugt den nøsten hver dag siden jeg fik den. Den giver stærke orgasmer.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS