TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fantasy for Her Ultimate Climax-Her Vibrator  var 1

Fantasy for Her Ultimate Climax-Her Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Drømmer du om sexlegetøj, der kan tilfredsstille dig på flere forskellige måder? Så er den alsidige Fantasy for Her Ultimate Climax-Her Vibrator noget for dig.

Den utraditionelle sag er en blanding mellem en klassisk vibrator og en stimulator. Den har nemlig en vibrator i den ene ende, mens den anden kan forkæle dig med sugende fornemmelser med tre forskellige slags tilbehør.

Vibratoren har bløde, runde former og hele 12 indstillinger, som du kan nyde på klitoris eller skede åbningen. Den skønne sugefunktion har 12 pirrende intensiteter.

Der er to kortere dele, som forvandler Climax-Her til en klassisk klitoris stimulator og en længere, så du eksempelvis kan nyde suget på dine brystvorter. Du kan også invitere din partner med i legen og deles om fornøjelsen.

Fantasy for Her Ultimate Climax-Her Vibrator er fremstillet i fløjlsblødt silikone og kan også bruges under vand. Den oplades nemt via USB-kabel, der følger med.

OBS! Klitoris stimulatorer som denne bør ikke anvendes på piercede kropsdele. Vi anbefaler i stedet, at du bruger en vibrator, når du bevæger dig ud på orgasmiske eventyr.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Desværre
Havde glædet os til at opleve dette produkt. Det blev desværre en stor skuffelse. Det er svært at sætte "sugekopperne" på så de får fat. Desuden er vakuumet så... Læs mere
William - 27. oct. 2022

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS