TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo var 1

Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Er du til frække, våde og håndfri lege? Så er Fantasy For Her Wallbang-Her Vibrerende Dobbelt Dildo det perfekte valg til dig.

Med sine to kraftige motorer forkæler Wallbang-Her dig med hele 11 pirrende vibrations indstillinger, som du kan nyde udvendigt på klitoris eller indvendigt på dit sensitive G-punkt. Skaftet har den helt rigtige krumning, der sørger for at rammer dér, hvor det føles aller bedst.

Den effektive sugekop giver dig masser af legemuligheder. Tag dig eksempelvis en ridetur på en stol eller hvad med en fræk doggy, når du står under bruseren? Med Fantasy For Her Wallbang-Her er det kun dine fantasier, der sætter grænser.

Det fyldige skaft har en indførbar længde på 13,5 cm og en diameter på 3,8 cm det bredeste sted. Materialet er fleksibelt af ftalatfrit silikone med en fløjlsblød overflade.

Wallbang-Her oplades let via det medfølgende USB-kabel. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jeg var så håbefuld, men...
Det er anden gang jeg kųber sådan en kombivibrator. Den del, der skal stimulere klitoris, passer ALDRIG. Der er alt for meget mellemrum mellem hver del, og klit... Læs mere
Skuffaluffa - 20. jan. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS