TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage var 1

Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Pift jeres sexliv op med dette frække sleeve. Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage er et sleeve, der strammer om hans penis og giver ham en hårdere og fyldigere erektion. Samtidig er det udstyret med en lille vibrerende bullet forneden, der både stimulerer hende og ham samtidig. I kan også tage bulletten ud og bruge som mini vibrator på hendes klitoris.

Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage er lavet i super blød og fleksibel silikone, så det passer til de fleste mænd. Træk gummi ringen forneden over hans kugler, og det vil forlænge og intensivere hans ejakulation.

Sleevet er vandtæt, så I kan tage det med jer under bruseren i badekarret. Sammen med sleevet kommer der en tube glidecreme, og hvis I bruger den, vil det bare gøre brugen af det endnu mere sensuelt.

Sleevet rengøres nemt med varmt vand og sæbe. Vi anbefaler, at I efterbehandler med den medfølgende sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ehm.. Silikone?
Jeg havde regnet med det kunne give sig, men slet slet ikke nok.. Det var for mig umuligt at få på,. Lækker design og kvalitet, men alt for stift til at give si... Læs mere
Lars - 4. dec. 2018

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS