TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Feelztoys Bibi Butt Plug Sæt var 1

Feelztoys Bibi Butt Plug Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvis du gerne vil udforske anal stimulation er Bibi Butt Plug Sæt et rigtig godt sted at starte. De er designet med et glat ydre, en fast kerne og et bøjeligt skaft, så de er lette at føre op. Selve formen giver en følelse af, at de sidder ordenligt uden at falde ud.

Med silikone plugs i 3 forskellige størrelser, har du mulighed for gradvist at vænne dig til mere fyldig stimulation. Sættet indeholder en Lille plug: 7,7 x 3 cm. Medium plug: 8,7 x 3,5 cm og en Stor plug: 9,7 x 4 cm. 

Påfør rigeligt med vandbaseret glidecreme gerne beregnet til anal brug, så du er sikret optimale betingelser, når du skal i gang med at eksperimentere. 

Har du begrænset erfaringen indenfor anal stimulation, er det oplagt at starte med den mindste plug og langsomt udvide til de to andre størrelser. Du kan både benytte sættet under solo leg, som forberedelse til analsex eller under samleje.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overraskende godt produkt
De 3 forskellige størrelser er perfekt varierende efter hvor meget erfaring man har og hvor eventyrlysten man er. Kvaliteten er god, meget slidstærke og de er n... Læs mere
Sinfuluser99 - 14. sep. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS