TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Feelztoys Magic Finger Vibrator var 1

Feelztoys Magic Finger Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Tag denne yndige bunny om din finger og udforsk enten din egen eller din partners krop. Find alle de punkter der længes efter pirrende fornøjelse. Silikone kaninen er klar til at forkæle dig med sit intense vibrationsniveau, der får dens ører til målrettet at kilde, der hvor det føles allerbedst.

Smør kaninørerne med din yndlings vandbaseret glidereme for en øget, intens fornemmelse. Nyd vibrationerne på hvilken som helst erogen zone; klitoris, brystvorter, penis, kugler eller mellemkødet. Kan bruges sammen med din partner, eller når du vil forkæle dig selv under sololeg - hvad end der passer dig bedst.

Den vandtætte vibrator bruger 3 x LR44-batterier (medfølger). Den er pakket ind i en lille, sød pose som du kan opbevare den i mellem legene. Rengør den med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for perfekt hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet
God kvalitet, let at bruge. Men ærgerligt at der kun er én indstilling af vibration, da den er ret kraftig. Ditte - 23. nov. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS