TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
FemmeFunn Essenza Rabbit Vibrator var 1

FemmeFunn Essenza Rabbit Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Sig hej til Essenza fra FemmeFunn - en rabbit vibrator med en kraftfuld thrusting funktion, der er klar til at forkæle dig. Det er intens stimulation med din nydelse i fokus.

Med sin dobbelte stimulation forstår Essenza virkelig essensen af nydelse. Dens udvendige del kildrer kælent dit følsomme klitoris område med vibrationer i 3 stærke intensiteter. Tilfør så de 7 indstillinger af thrusting, der starter langsomt ud, men kan øges i styrke i dit eget tempo, til du når klimaks igen og igen.

Rabbit vibratoren er fremstillet i blødt silikone. Den har en let kurvet spids, som rammer plet mod dit sensitive G-punkt. Både skaft og den udvendige del til klitoris har stimulerende riller på overfladen. Den indførbare længde lyder på 10,5 cm, og diameteren er 3,2 cm.

Tilfør din yndlings vandbaserede glidecreme for at få en skøn og glidende oplevelse. Husk at rengøre vibratoren med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens efter hvert brug.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS