Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
FemmeFunn Momenta Bækkenbundskugler var 1

Oversigt

Giv din bækkenbundstræning en ny dimension med Momenta Bækkenbundskugler fra FemmeFunn, som styrker dine muskler og øger din følsomhed i vagina.

Momenta består af to sammenhængende kugler med vægte indeni, som giver lidt ekstra 'jiggle' til din træning. Kombinationen af vibrationer og de roterende kugler indeni giver masser af stimulation til din vagina både i form af nydelse og træning. Momenta har 10 kraftfulde vibrationsindstillinger samt en memory-funktion, så du uden tøven kan vende tilbage til din favoritindstilling.

Vibrationerne er lette at lege og træne sig igennem, når du bruge den lille og trådløse fjernbetjening.  Træningen bidrager ikke kun til stærkere bækkenbundsmuskler, men øger også din følsomhed, så du kan få endnu mere ud af dine orgasmer.

Kuglerne har en vægt på 160 gram, hvilket gør dem perfekte til dig, der har erfaring med bækkenbundskugler. De er føjet sammen med en silikonesnor og har en lille base forenden, som gør dem nemme at tage ud. Husk at bruge en vandbaseret glidecreme for at gøre indføringen behagelig.

Rengøringen klares med varmt vand og mild sæbe, men du kan også bruge en sexlegetøjsrens.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

FemmeFunn Momenta Bækkenbundskugler

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS