Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte Til Mænd var 1

Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte Til Mænd

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Ønsker du et kyskhedsbælte af høj kvalitet, er Extreme Chastity Belt fra Fetish Fantasy ideelt til dig. Kyskhedsbæltet er fremstillet i rustfrit stål og det holder effektiv penis på plads, så han kan få rejsning. Kyskhedsbæltet låses fast med den medfølgende metallås, hvortil der medfølger 3 nøgler. 

Indvendigt måler Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte 8 cm i dybden og det har en diameter på 3,5 cm. 

Der medfølger desuden en læderrem som hjælper med at holde kyskhedsbæltet på plads. Bæltet er justérbart og passer til en omkreds på 100-125 cm. Bæltet medfølger, selvom det ikke er vist på billedet.

For at gøre ophængningen mere behagelig, kan du smøre penis ind i glidecreme inden du tager Fetish Fantasy Extreme Kyskhedsbælte på. Du kan også vælge at køle det ned inden, så stålet bliver helt koldt, for en endnu mere pirrende oplevelse.

Extreme Chastity er perfekt til par, som gerne vil eksperimentere med BDSM og bondage lege. 

Kyskhedsbæltet rengøres nemt med varmt vand og sæbe, eller brug en sexlegetøjsrens for ekstra høj hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig god chastity, men dårlig holdbarhed
Kim - 12. aug. 2017
Buret fungerer rigtig godt, og det er rart at gå med. Jeg bliver meget stimuleret, når det er på, og er konstant pirret. Det er frækt, når min kone stimulerer penishoved med en finger. Den eneste ulempe, er at det ruster, når man har det på dagligt i kort tid. Buret duer ikke til 24/7.
Nu som slave
84Rasmus - 2. aug. 2017
Fedt bur at have på, det er vores første og fruen elsker at give mig det på. Det krævede lidt øvelse at få bollerne med igennem de første gange, men er nu dus med det og det går nemt. Når først hængelåsen siger klik så stiger trykket og liderligheden. Hvis i overvejer det her bur så vil jeg bare sig køb det og få en helt ny dimension ind i jeres leg
Flot design
Michael - 10. aug. 2015
Super fed chastity, med et flot design. Ringen sidder godt og buret er nemt at montere. Personligt fandt jeg remmen lidt billig, hvorfor jeg fjernede den. Men den sidder fint uden rem. Desuden vil jeg ikke anbefale den til "store" fyre. Vi har fundet den som et rigtig frækt legetøj, og det kræver meget af manden, at man ikke kan røre sig selv. Tilgengæld opbygger man også en stor lyst når man endelig bliver sluppet fri. Vi har ikke fortrudt vores køb!
Afslørende med en fin følelse af tyngde!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fjernede læderstropperne for at få en bedre fornemmelse af vægten fra den tunge kyskhed, der var min første. Frustrerende rart at være prisgivet ren anal nydelse... Fantastisk produkt!
Maskinoversat fra sinful.se
God idé, men forfærdelig kvalitet...
Anonymous - 1. may. 2020
Basisringen er for lille, da jeg er grov omkring roden, det ville have været godt med et par forskellige størrelser at prøve med. Den sidder godt om dagen, men er ikke mulig at sove med, da nat/morgenstativet bliver umuligt at fjerne, blev helt blå-lilla og fik rigtig ondt. Dette er selvfølgelig individuelt, da alle pikke er forskellige størrelser. Konstruktionen er ellers god, behagelig at have på og minimal tyveri i pungens hud, knap synlig under bukserne. Den er også nem at holde ren uden at tage den af. Hængelåsen er virkelig dårlig, blev hurtigt misfarvet, og et barn kan sikkert samle den op med en skruetrækker, erstattede den med ABUS smallest i aluminium/rustfrit stål fra Jula, fungerer perfekt! Nu til det triste, du har sikkert brugt det billigste kinesiske bondestål, der er svejset sammen af en med tvivlsom viden og derefter dyppet uden større arbejde i krombadet, allerede efter en uge begyndte der at krybe rust ind i svejsningerne. Da det vandbaserede smøremiddel, jeg normalt bruger, løb tør, brugte jeg engang en massageolie, som på en eller anden måde reagerede med rusten/metallet og gav mig sår/ætsninger og sort misfarvning på undersiden af min pik. Meget ubehageligt... Hvis den havde været lavet af ægte rustfrit stål og havde haft baderinge i forskellige størrelser, ville den være perfekt, den fungerer bestemt til kortere lege, men er desværre ikke noget, du kan bære permanent!!!
Maskinoversat fra sinful.se
Joda
Anonymous - 5. apr. 2017
Helt ærligt... En uge senere købte jeg bare en cb6000 i stedet... Der står på produktsiden, at der fulgte et læderbælte med, men det var noget, jeg troede, man kunne tage af og på. Bæltet sidder på bæltet, og den eneste måde at få det af på er at klippe det af, men så er buret ret tungt, så man er nødt til at have det bælte på. Jeg kunne ikke lide det. Det var lidt besværligt at tage på, men det er en tilvænningssag, som man kommer over, når man har haft det på et par gange. Bæltet har to dele. Ringen og buret, og da det er en metalring, er det lidt besværligt at tage på. Det sidste, jeg vil sige, er, at det ikke er særlig sikkert. En dag havde jeg været lidt særlig klistret på buret, og der kom orgasmen. For mig (en nybegynder) vil jeg bare sige, at jeg personligt ville investere i noget andet, noget som du kan skifte dele og sådan, så det passer til dig og din størrelse.
Maskinoversat fra sinful.no
Rimban sivari
Anonymous - 13. mar. 2024
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS