Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish Seductions Spil var 1

Oversigt

Kunne dig og din partner tænke jer at udforske forskellige sider af fetish- og SM-universet? Et univers, hvor bl.a. blindfold og bindebånd er en del af legen? Så er dette fetish spil helt sikkert noget for jer.

Spillet består af forskellige spillekort, terninger, en fjer, bindereb, et blindfold og et lys.

På hvert kort står der beskrevet en udfordring. I kan vælge selv at finde det kort, som I ønsker skal bestemme jeres leg, eller I kan lade terninger bestemme!

Sørg for, at I inden spillets start får styr på hinandens grænser samt aftaler et stopord, hvis én af jer ønsker, at legen skal stoppe.

Vi gør opmærksom på, at spilleregler og kort står på engelsk, spansk, tysk og fransk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Find din fetish
Andrea - 14. jun. 2015
Sættet er rigtig godt til at afprøve forskellige former for fetishes med partneren. Der er mange forskellige at "vælge" imellem eller lade terningen bestemme over, hvilket giver en bred mulighed for at undersøge hvor lysten og grænserne går som par. Blindfolded er af rigtig lækker kvalitet, og kortene er godt udført. Det virker dog unødvendigt at have dem på 4 forskellige sprog. Reglerne er nemme at forstå, og spillet kan både bruges som inspiration ved at skimme kortene igennem, eller blot spilles. Er dog ikke specielt romantisk, men meget mere til en kinky aften.

Fetish Seductions Spil

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS