Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fever Unforgettable Bundløs Bodystocking Rød var 1

Fever Unforgettable Bundløs Bodystocking Rød

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Når det skal være rigtig frækt, skal det være rødt!

Denne forførende bodystocking med åben bund og strømpestropper fra Fever, vil uden tvivl tilføre lidt pikant lidenskab i soveværelset.

Fever er et eksklusivt brand, der giver dit lingeri lidt kant og et stilsikkert element. Ifør dig denne bodystocking, og din partner vil takke dig.

Bodystockingen er konstrueret af et mix af blonder, satin og transparent mesh. Overdelen er indrammet af tynde elastikstropper, som går op i en halterneck og bindes i nakken. Et bredt satin bånd dekorerer undersiden af barmen og bindes ligeledes på ryggen.

Frontstykket er dækket af blonder, mens hofter og trusse er fremstillet i transparent mesh. Trussen er bundløs og indbyder til fræk leg.

Obs! Strømper sælges seperat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
virkelig fræk
Leslie - 14. aug. 2022
Den for mig til at føle ekstraktet sexet
Mærkelig lugt
Anonymous - 13. mar. 2024
Tøjet har en dejlig lys farve og er flot og feminint. Ryggen er fin og åben bagpå. Ærgerligt, at sokkerne ikke var en del af sættet. Hullet i håret er stort nok til at give mulighed for samleje. Tøjet har en mærkelig lugt, og derfor var jeg nødt til at vaske det som det første. Lugten var lidt som lugten af en lagerbygning i et vandskadet skimmelhus, måske var de fyldt i en ildelugtende lagerbygning, hvor kom lugten fra? Men vaskeprocessen reducerede den betydeligt, og den forstyrrede ikke længere idriftsættelsestesten.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS