Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel var 1

Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Wartenberg Pinwheel

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Væk din partners lyst og sanser, med Adrenaline Spikes Wartenberg Pinwheel.

Du kan lade sporen løbe over din partners hud overalt på kroppen, og bestemme om der skal være tale om blid pirring eller hårdere smerteleg.

Bare synet af de 22 pigge er nok til at få adrenalinen i gang hos de fleste, men fordi du selv justerer hvor hårdt du trykker, er der tale om et stykke legetøj som er velegnet til både begyndere og øvede.

Fremstillet i nikkelfrit metal og med en tyngde og finish, som gør den lækker både at se på og at håndtere.

Flot opbevaringspose i silk-look medfølger, så du nemt og diskret kan have den med i weekendtasken.

Del af den officielle Fifty Shades Darker Pleasure Collection, designet i samarbejde med forfatteren bag bestseller-bøgerne, E.L. James.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
Miss Tress - 2. mar. 2021
Skuffende. Jeg er vant til et Wartenberg wheel, jeg kan mærke - som prikker, kilder og gør ondt på samme tid. Hvor man kan mærke hver enkelt lille nåleprik. Men på dette hjul er piggene simpelthen for tykke (og måske ikke spidse nok) til, at man næsten kan mærke dem. Det føles mest af alt bare som at køre en pizzaskærer (en skrive) hen over huden. Selve materialet/metallet virker som fin kvalitet, det er bare udformningen, der halter (i min optik). Lidt pointless. Sorry to say.
Pirrende
Fb - 9. aug. 2019
Super pirrende både for ham og hende.
Den kan hvad den skal
Wulff - 24. jan. 2017
Giver en følsom stikkende fornemmelse når den ruller over huden og det kan være ganske pirligt. Det var dog ikke noget for mig, men det er mit smerte temperament der er årsag. Produktet fejler ingenting og den er glimrende til dem der kan lide det.
Utilfreds
Tobias - 22. feb. 2021
stumpe pigge og ruller tręgt med en knirkende lyd
0
Ikke skarp nok
Swinto - 23. dec. 2020
Har lęnge ledt efter et godt Wartenberg-hjul, har prųvet flere, som jeg har set i forskellige butikker, men alle har vęret for slųve. Efter at have lęst anmeldelserne om denne, fųlte jeg "ja, jeg fandt endelig den rigtige", men til min store skuffelse var denne lige så stump som de tidligere, jeg testede. Det, jeg leder efter, og det, jeg sammenligner med, er de Wartenberg-hjul, som lęger, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale bruger til at lokalisere nerveskader. De er fantastiske! Har forsųgt at finde ud af, hvilken leverandųr plejesektoren bruger for at få sådanne vęrktųjer, men de har ikke vidst det eller ųnsket at oplyse. Så jagten fortsętter! Udover at piggene ikke er skarpe nok, så er det generelt suveręn kvalitet og der medfųlger en fleksibel opbevaringstaske! Men da produktets hovedformål ikke står mål, får det desvęrre en lav vurdering.
0
wartenberg pinwheel
Anonymous - 1. mar. 2017
Fræk lille sag til pirrende forspil. Nem at bruge. Kan give alt fra lidt let prikken til smerte afhængigt af, hvor hårdt man trykker.
Maskinoversat fra sinful.se
Bedste forspilslegetøj
Anonymous - 9. apr. 2018
Det giver prikken overalt, og det er nemt at styre, hvor tæt man vil være på overgangen til smerte.
Maskinoversat fra sinful.se
Kinky forspil
Anonymous - 9. sep. 2018
Dette produkt egner sig godt til lidt kinky sexlege. Brug først butterflies og gå derefter videre til hårdere strøg. Pres ikke for hårdt i starten, for så gør det bare ondt. Men efter et stykke tid kan du presse hårdere og hårdere. Overalt! Ingen direkte orgasme, men helt sikkert en stemningsforstærker.
Maskinoversat fra sinful.se
Gode sager
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg havde faktisk svoret aldrig at købe Fifty Shades-produkter, men dette virkede som den bedste løsning, og jeg er glad. God kvalitet, piggene er lige skarpe nok til, at man ikke behøver at være super forsigtig, men man kan stadig skubbe for at få en god effekt.
Maskinoversat fra sinful.se
Godt tilfreds!
Anonymous - 13. mar. 2024
God at holde om, giver en pirrende oplevelse!
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS