Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fifty Shades Darker Something Darker Glas Butt Plug var 1

Fifty Shades Darker Something Darker Glas Butt Plug

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Giv din partner en luksus anal oplevelse med den elegante Something Darker Glas Butt Plug.

Udover at gøre pluggen smuk at se på, giver det splintfri røgfarvede glas en pirrende kølig og særlig glat fornemmelse mod huden, mens den tynger og fylder ud på den helt rigtige måde.

Med en smule glidecreme gør den tilspidsede top og smalle design det nemt at indføre pluggen, som dog er mest egnet til jer som før har eksperimenteret lidt med det anale univers. Den runde bund, sikrer at pluggen bliver hvor den skal, mens I leger.

Stimulér din partners sanser ekstra ved at afkøle eller opvarme pluggen lidt inden brug. Blot 10 min. i køleskab eller varmt vandbad er nok til helt nye anale oplevelser.

Diskret opbevaringspose i silk-look medfølger.

Del af den officielle Fifty Shades Darker Pleasure Collection, designet i samarbejde med forfatteren bag bestseller-bøgerne, E.L. James.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fifty shades darker buttplug i glas
Anonymous - 9. apr. 2017
Fantastisk behagelig og lige den rigtige størrelse. Nem at bruge og bliver ekstra dejlig, når man både kan køle den ned og varme den op. Kunne skarpt lide og vil helt sikkert blive brugt flere gange.
Maskinoversat fra sinful.se
Fremragende, helt rigtig, glasprop
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne her har hr. og fru nydt i et par uger nu. Som med andre glaspropper er en af de sjoveste ting, man kan gøre med disse, at lege med temperaturer. Hvis man holder dem i vand i et stykke tid, så de er blevet varmet igennem, kan de holde temperaturen i et stykke tid. Funktion: Omkredsen og designet betyder, at denne plug nok er for dem, der ikke prøver bagdørslegetøj for første gang (den lille vibrerende plug fra fifty shades ville være et bedre udgangspunkt). Men for dem, der har taget det første skridt ind i denne verden, er den helt fantastisk. Vi købte den sammen med icicles nr. 25, og den her er helt klart favoritten. Begge sidder godt fast, som en plug selvfølgelig skal, men hvor icicles no 25 har en så brat tilspidsning i bunden, at det bliver lidt smertefuldt og svært at få ud, er denne plug meget meget bedre. Et lille ekstra tip her er at bruge fingrene omkring lukkemusklen, mens pluggen er inde, da der er masser af plads mellem foden og selve pluggen til at lege rundt i åbningen. For herren er dette ikke særlig stimulerende, når det bruges på ham, men på hende har det fungeret fremragende. Det faktum, at pluggen er så hård (og bred i bunden), tilføjer bestemt en ekstra dimension under samleje. Det gør hende "strammere", og tilspidsningen mellem basen og selve pluggen rammer perfekt for ekstra stimulation for dem begge. Design: Delikat farveskema og design gør dette til et stykke legetøj, som du ikke vil have nogen skrupler med at hive op af natbordsskuffen, hvor det ligger som en lille mørk "hemmelighed" i sin fine lille taske ;) Materiale: upåklageligt indtil videre, og glasprodukter bør holde i mange, mange år. Let at rengøre og fordelen ved også at kunne bruge silikonebaseret glidemiddel!
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS