TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fifty Shades Freed Feel So Alive Fjernbetjent Butt Plug var 1

Fifty Shades Freed Feel So Alive Fjernbetjent Butt Plug

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Nu kan du overlade eller tage kontrollen over de anale nydelser med den fjernstyrede Feel So Alive Butt Plug fra Fifty Shades Freed.

Den eksklusive silikone plugs mellemstore størrelse, gør den perfekt til jer, der er nysgerrige på anal stimulation såvel som jer, der allerede har fundet de dybe glæder forbundet med denne type erotisk leg. 

Feel So Alive er nem at indføre og behagelig at benytte, selv ved lang tids leg. Du kan derfor sagtens sætte pluggen op i god tid og så bare vente spændt på, hvornår din partner vælger at forkæle dig med anale vibrationer. 

Du får hele 12 hastigheder og 8 pirrende vibrations mønstre at vælge imellem, så der er helt sikkert noget for enhver smag, uanset om du nyder den solo eller sammen med din partner.

Vibratoren har en særlig Travel Lock funktion, der sikrer, at den ikke går igang i utide. Hold blot on/off knappen inde i 5 sekunder for at aktivere eller deaktivere denne lås.

Del af den officielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection, designet i samarbejde med forfatteren bag bestseller-bøgerne, E.L. James.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS