TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fifty Shades of Grey Elastisk Senge Bindesæt var 1

Fifty Shades of Grey Elastisk Senge Bindesæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Fifty Shades of Grey Elastisk Senge Bindesæt er af den officielle Fifty Shades kollektion - designet i samarbejde med forfatteren bag bestseller trilogien, E.L. James.

Med Senge Bindesættet kan du forvandle din seng til en ægte bondage seng, hvor kontrol, dominans og nydelse i fokus.

Sættet gør det muligt at fæstne både arme og ben til sengen, og det er både nemt og hurtigt. Først samler du stropperne i et kryds under sengen. Derefter trækker du to stropper op over madrassen til hænderne og to stropper til anklerne. Herpå fæstner du manchetterne. Din partner (eller dig) kommer til at ligge med armene samlet over hovedet og fødderne samlet i sengeenden.

Indersiden af manchetterne er lavet i kunstskind, som er bløde at have på og laver ikke mærker i huden og de lukkes med velcro. Manchetterne er fæstnet til hver deres strop, og så er din partner med garanti spændt fast - og spændt...

Alle stropperne er justérbare og kan spændes ind og ud, så de passer til lige netop dig eller din partner, og de er samtidig en smule elastiske, så de kan give sig en lille smule under fastspændingen. Det elastiske bindesæt passer til alle størrelser af senge.

Sammen med sættet får du også et blindfold, som kan være ekstra pirrende at bruge, og du får også et "forstyr ej"-skilt i bedste Fifty Shades of Grey stil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt til en fræk aften i Greys navn
Blødt stof til håndledene, let strækkelig, men stadig hårdt så hun ikke slipper så let fri. Super nemt at lege med! Det føles præcis som i filmene, hvilket gør... Læs mere
Bondage Parret - 27. jul. 2017
Bondage
Vi har haft nogle virkelig frække lege med vores bindesæt. Det holder godt, føles fint omkring leddene og strammer ikke da man selv kan bestemme hvor stramt d... Læs mere
Fifty shades parret - 27. mar. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS