TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fifty Shades of Grey Greedy Girl Gold G-Punkts Rabbit Vibrator var 1

Fifty Shades of Grey Greedy Girl Gold G-Punkts Rabbit Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Den yderst populære Greedy Girl rabbit vibrator har fået en skøn, gylden makeover for at fejre Fifty Shades of Grey 10 års jubilærum. Denne speciel edition er fremstillet i skinnende, guld-farvet silikone og, ligesom sin forgænger, har den to kraftfulde motorer, som sender svimlende vibrationer direkte til dit G-punkt og klitoris. 

Det robuste skaft har en indførbar længde på 13 cm og en diameter på op til 3,9 cm. Tilføj en god mængde vandbaseret glidecreme inden du lader den trænge ind og nyd de 3 vibrationshastigheder og 9 mønstre. Tippen buer en smule, så det let finder dit G-punkt og du kan opleve dybe orgasmer. 

De yndige kaninører vibrerer med 3 hastigheder mod dit klitorisområde, så forbered dig på skønne dobbelt orgasmer. Kontroller vibrationerne på skaftet og ørerne individuelt med de to motorer på håndtaget. 

Oplad den vandtætte vibrator via det medfølgende UBS kabel. Rengøres nemt med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. Opbevares i den medfølgende satin pose. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS