Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator var 1

Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Denne Mini G spot Vibrator er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien.

G-punkts vibratoren, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Insatiable Desire Mini G-spot Vibrator, giver dig muligheden for at opleve den skønne G-punkts orgasme.

Fordi den ikke er så stor (13,3 cm), er den især velegnet til dig, der er nybegynder. Den kan naturligvis også bruges af den erfarne, som blot ønsker en vibrator i en mindre størrelse.  

Vibratoren har den helt perfekte krumning til at kunne stimulere dit G-punkt, og hvis du har lyst, er den også meget velegnet til klitoris stimulation.

Vælg mellem 3 hastigheder og 7 forskellige vibrations mønstre, som du tænder, slukker og skifter imellem på knappen nederst på vibratoren.

Det sorte matte silikone og det kvindelige design gør denne Fifty Shades of Grey vibrator virkelig stilfuld. Den vil absolut pynte i enhver natbordskuffe.

Du kan med fordel nyde vibratoren i badet. Den er vandtæt!

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren for at få den absolut bedste oplevelse.

Der medfølger en flot sølvfarvet opbevaringspose i satin.

G-punkst vibratoren bruger 1 x AAA-batterier (medfølger ikke).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sød lille sag
Let's test it all - 5. dec. 2019
Vibrationer i den går fra blid til betonhammer hvilket er imponerende for så lille en vibrator. Dens overflade er silkeblød og fungere både på klit til g punkt p punkt og analt. Det er et kvalitetsprodukt og pengene værd
skuffende
Carsten - 15. aug. 2017
Materiale og udseende virkede fint. men den er alt for lille og slet ikke kraftig nok.. Ville have købt en anden og dyre i dag med den viden vi har nu.
Lækker lille ting.
T&B - 25. jun. 2015
Lækker lille ting. Kærsten fik dog ikke den G-punkts orgasme som vi havde håbet på, og det kan hun ellers godt, men vi må forsøge igen. Men super lækker i materiale og virker rigtigt godt uden på klitorius. T&B
super nice 100% satisfied
William & Katrine - 8. jan. 2015
I gave this nice toy to my wife as a Xmas gift. It is the first sex toy we have and simply love it. She is super happy with it. Easy to handle, very powerful vibration and it is a 100% orgasm guarantee toy. We recommend it at all.
Lækker
Steen SM - 1. nov. 2013
Super lækker dildo i en rigtig god udførelse som er dejlig lydløs (siger dog lidt). Jeg har nydt at brug den på konen og hun synes også at den er skøn :-) orgasme garanti kommer vel an på hvem og hvordan den bruges :-)
Fantastisk.
Pernille - 23. oct. 2013
Jeg kan med garanti sige at den er dejlig nem at bruge. Oveni det er den behagelig, hverken for lille eller for stor, og vibrationerne er passende. Jeg er fuldt ud tilfreds med produktet. Lyden er ikke helt svag, men det irriterer ikke en. Orgasme garanti? Det kan jeg kun sige ja til. Den kan helt klart anbefales!
Skøn
Bettina Madsen - 3. jan. 2013
Dejlig G-spot, nem at bruge og dejlig behagelig, dejlig materiale, dejlige vibrationer, nem at bruge, lydsvag og giver en, en fantastisk dejlig oplevelse, kan nemt give G-punkt orgasme :-)
Lille, men kraftfuld
Anonymous - 10. nov. 2020
Den fik mig og min kone til at føle os som teenagere igen. Ikke så stor, men den sidder lige, hvor den skal, og garanterer flere orgasmer.
Maskinoversat fra sinful.se
Halvtreds nuancer
Anonymous - 5. dec. 2018
Dette er en mini G-pouch vibrator, men vibrationerne er så svage, at den mere eller mindre kunne have været foruden en vibrator... Præcis på G-punktet Er nok et produkt, der kommer til at ligge meget i skuffen desværre...
Maskinoversat fra sinful.no
Jeg anbefaler det!
Anonymous - 11. sep. 2019
Garanterede orgasmer til dig og hende! Prøv g-punkts-, klitoris-, mellemkøds- eller prostatastimulation. Min mand fik en forrygende orgasme, da pulsvibratoren masserede hans prostata. Den blev med det samme min favorit! Fordele og ulemper: + behageligt materiale + ret stille + gode farvemuligheder + nem at bruge + vandtæt + godt design + lille størrelse - kunne godt bruge lidt mere farve - fifty shades of grey "logoet" på produktet giver et billigt indtryk
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS