Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt Til Sengen var 1

Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt Til Sengen

599,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt til Sengen er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion - designet i samarbejde med forfatteren bag bestseller trilogien, E.L. James.

Med bindesættet kan du forvandle din seng til en ægte bondage seng, hvor kontrol, dominans og nydelse er i højsædet. Sættet gør det muligt at fæstne både arme og ben til sengen, og det er både nemt og hurtigt.

Placér stropperne i et kryds hen over madrassen. Herpå fæstner du manchetterne med de små metalkroge til henholdsvis hænder og fødder. Indersiden af manchetterne er lavet i kunstskind, som er bløde at have på og laver ikke mærker i huden, og de lukkes med velcro. Så kan din partner garanteret ikke komme fri. De små metalkroge i manchetterne kan også bruges til at låse enten hænder eller fødder sammen.

Senge bindesættet passer bedst til større dobbeltsenge (160 cm x 200 cm og derover), da stropperne ikke kan justeres.

Sammen med sættet får du også et blindfold, som kan være ekstra pirrende at bruge, og du får også et "forstyr ej" skilt i bedste Fifty Shades of Grey stil.

MærkeFifty Shades of Grey
Produktvægt (g)580
IndeholderBlindfold, Manchetter
Fuld Længde (cm)35
Bredde (cm)4
Omkreds (cm)35
Strækbar OmkredsNej
Primært MaterialePolyester
FarveGrå
SprogFransk, Spansk, Tysk, Engelsk
SKU14864
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ej altså…
ÆrligeTankerBag - 7. jun. 2022
SÅÅ skuffet.. når man tænker 50 shades. Tænker man kvalitet og frække sager. MEN nej.. krydset på sengen er slapt og det kan ikke justeres i højden.. lidt fladt når man gerne vil spændes helt fast. UMULIGT at tilpasse en seng med bund.. hvis man har en standard seng vil det nok virke bedre.. men remmene er ikke lange nok til at nå omkring en seng med bund.. derfor blev det under topmadrassen, og nej. Det virker ikke.. Det er lidt skuffende. Øv altså.
okay
Tommy - 11. aug. 2019
Det var ikke så nemt at gøre det stramt omkring en 3/4 seng med det lykkedes mig, hun fik lidt ondt i håndled og forled grundet de ringe det er monteret, men det blev ved at løsne hende lidt op, en god oplevelse
Frækt bondage
Miss Steel - 9. sep. 2016
Vi er SÅ vilde med det her bondagesæt! Min kæreste og jeg har brugt det MANGE gange og det holder stadig godt. Det har bare været et super godt køb for os :)
Enkel, velfungerende og diskret
Peter - 22. feb. 2020
Dette sęt fungerer rigtig godt, så lęnge sengen har ben eller sengegavl. Hvis sengen har en base, kan den vęre lidt svęrere at bruge. Jeg fik det til at virke selv på en 120 seng :-)
0
Kan ikke justeres
Martin - 24. may. 2019
Helt ęrligt, dette sęt er faktisk rigtig dårligt. Det er ikke muligt at justere bredden på de grå dele og krydset er helt slapt i sengen (160 seng), fordi de sorte diagonale reb heller ikke kan justeres. Ikke anbefalet.
0
Hųj kvalitet
Amos - 12. nov. 2016
Jeg har haft lignende produkter, men med lidt mere "kina-kvalitet". Denne er efter min mening meget god kvalitet og kan også bruges på mange forskellige måder.
0
Dårlig pasform
Anonymous - 13. mar. 2024
Beklager, men det var fuldstændig ubrugeligt. Desværre levede dette produkt slet ikke op til noget, der kan spændes fast eller kinky feeling. Du har brug for en seng, der er mindst 250 cm lang for at få korset strakt. Kun bredden kan justeres lidt Med kun en 180x200 seng fungerer det slet ikke. Stropperne, der skal holde det på plads, er som slappe orme på denne seng og giver alt andet end en god fornemmelse, endsige noget, der kan strammes. Værd at overveje, hvis man nu har en lang nok seng, er, at man sætter den fast på den blødere topmadras, hvis man har en kontinentalseng, hvilket gør det hele meget mobilt. Det ville have været bedre at sætte den fast på sengens ben. Kan enten smides væk eller klippes til og ændres, så det kan bruges. Køber nok stropper og kroge i Biltema i stedet. Trist, dyrt og dumt.
Maskinoversat fra sinful.se
Godt køb
Anonymous - 13. mar. 2024
Nem at bruge, og pigen elsker den.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS