TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fifty Shades of Grey Dobbelt Blindfold Sæt var 1

Fifty Shades of Grey Dobbelt Blindfold Sæt

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

159,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Dette Soft Twin Blindfold Sæt er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien. 

Blindfold sættet, hvis originale navn er Fifty shades of Grey No Peeking Soft Twin Blindfold Set, indeholder to blindfolds - et til dig og et til din partner! Det ene sort og det andet hvidt. 

Blindfold sættet er en perfekt måde at udvide jeres seksuelle repertoire på. Ta' et på begge to eller skiftes til at forkæle hinanden … i mørket.

Blindfoldsættet gør det muligt at opleve hinanden på helt nye måder. Sanserne skærpes og selv blide berøringer, kys og slik vil føles meget intenst.   

Blindfolds’ne er lavet af kunstlæder og satin. De holdes fast med en elastiksnor bag om hovedet. Kombiner evt. blindfold sættet med en tickler fjer eller pisk for at intensivere nydelsen. 

Der medfølger en flot sølvfarvet satinpose til opbevaring af blindfold sættet.

MærkeFifty Shades of GreyProduktvægt (g)10Fuld Længde (cm)19Bredde (cm)8Omkreds (cm)48Strækbar OmkredsJaPrimært MaterialePolyesterAndre MaterialerFaux fur, ElasticFarveSortVaskeanvisningerVask separat, Må ikke tørretumbles, Må ikke stryges, Undlad at bruge blegemiddel, Håndvask i koldt vandSprogTysk, Fransk, Spansk, EngelskSKU13121
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sex i mørke er godt!
Pigerne nyder mine berøringer mere intenst!JUBx - 28. oct. 2021
blindfold
hygge johnny - 26. sep. 2021
Mørkt
God kvalitet som tydeligt både ses og mærkes når man får dem på. De lukker godt af i forhold til mange andre blindfolds, hvor man som regel kan se ud under øjne... Læs mere
Darnell - 15. nov. 2020
super
superfllf - 7. may. 2020
super
superfllf - 6. may. 2020
Virker godt
Jeg prøvede mit blindfold der var blevet købt til mig og de virkede rigtig godt. De dækkede helt til og var behagelige at have på. Det var lidt pirrende ikke at... Læs mere
Kirsen - 1. mar. 2018
Ønsket der gik i opfyldelse.
Fik denne fødselsdagsgave om morgenen, og kunne ikke gætte den selvom hun havde snakket om at det ville være spændende at prøve dem. Dejligt materiale og de vir... Læs mere
Johnny - 30. sep. 2013

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS