Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fifty Shades of Grey Klitoris Gel var 1

Oversigt

Fifty Shades of Grey Klitoris Gel er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag den populære, erotiske trilogi.

Fifty Shades of Grey Klitoris Gel er udviklet specielt til kvinder, der vil have endnu større nydelse under solo leg,  forspil og sex. Gelen hjælper dig til at opnå bedre blodgennemstrømning, så følelsen af berøringer forstærkes.  

Sådan bruger du Fifty Shades of Grey Klitoris Gel: Tryk en lille smule gel ud på en finger og smør den forsigtigt på din klitoris. Brug fingeren til at fordele gelen og smøre den godt ind. Efter et par minutter vil du kunne mærke en prikkende, kildende fornemmelse, hvor cremen er smurt ind, og berøringer vil endnu bedre kunne mærkes. Fifty Shades of Grey Klitoris Gel kan både bruges alene, sammen med en partner og sammen med sexlegetøj, for endnu større nydelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mega dejligt
E - 6. apr. 2019
Den er mega dejligt, jeg anbefaler at alle pigerne skal prøve den . Du fortryder ikke hvis du køber Fifty Shades of Grey klitorisgel
Stor skuffelse
Julius - 4. jun. 2018
Lever slet ikke op til mine forventninger, det føles som at smøre en mild form for tigerbalsam på. Det prikker lidt og føles køligt, men derudover er der ikke noget at råbe hurra for. Derudover er det meget vanskeligt at få ud af tuben.
skal prøves igen og igen
Betina - 11. jul. 2017
Giver en dejlig og prikkene fornemmelse, så det hele føles meget dejligt. giver lige det extra så der ikke skal meget til at komme. det er ikke sidste gang den skal bruges :) jeg kan varmt anbefale alle piger til at prøve den, enten alene, sammen med en partner
Rigtig dejlig
Bella - 11. jul. 2017
jeg kan varmt anbefale alle piger til at prøve den, enten alene, sammen med en partner. Den er rigtig dejlig at bruge, den øger følelsen rigtig meget, man mærker en dejlig prikkene fornemmelse, så der skal ikke røres meget før man er tæt på at komme. skal helt klar prøves igen og igen og igen :)
Skal prøves
Jane Jespersen - 10. jan. 2015
Jeg har ved flere lejligheder brugt Fifty Shades of Grey klitorisgel og jeg kan varmt anbefale alle piger til at prøve den, enten alene, sammen med en partner, eller hvis du lige synes en hurtig "spiller" lige er sagen :) Den øger følelsen mange gange, smør en enkelt dråbe godt ind på klitoris og lige et lille område omkring, og mens du evt. finder en dildo el. et vibrator æg frem, så virker gelen hurtigt, en kildrende varme spreder sig, og nu bliver det bare rigtigt lækkert at rører sig selv, eller få din partner til at pirrer dig. Sammen med et vibrator æg og en vibrator på klitoris, vil du eksplodere hurtigt og voldsomt, og sværge at det ikke er sidste gang du bruger klitoris gelen , tro mig ;) Jane
Sikke en forskel.
Anonymous - 9. mar. 2017
Nå, men... Jeg har allerede en womaniser, som gør sit arbejde fejlfrit på kort tid. Men jeg tænkte, at denne måske kunne hjælpe med andet legetøj. Denne her fungerer som en charme. Med kun Womaniser i tillæg nåede jeg nye højder flere gange
Maskinoversat fra sinful.no
Det er fristende!
Anonymous - 1. jan. 2019
Rigtig godt produkt, pirrende, varmende og bliver kun bedre, når det blandes med din egen juice. Den eneste ulempe er egentlig produktets beholder, da plastikken er for hård til, at man nemt kan få bare lidt ud, jeg plejer at skrue hele toppen af for at hælde lidt ud, men så kan det hurtigt blive lidt for meget. Der burde laves en blødere flaske, så man nemt kan klemme en lille smule ud, for det er alt, hvad der skal til. Sidebemærkning: Produktet smager ikke godt, så det er bedst til brug, hvor du ikke har tænkt dig at gå ned på personen, mens eller efter produktet er blevet brugt.
Maskinoversat fra sinful.no

Fifty Shades of Grey Klitoris Gel

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS