TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fifty Shades of Grey Red Room Collection Mouth Gag var 1

Fifty Shades of Grey Red Room Collection Mouth Gag

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Skab jeres egen pirrende "Red Room" scene med den officielle Fifty Shades of Grey Red Room Collection Mouth Gag. Oplev den pirrende og intense leg, mens duften af læder breder sig.

"My heart starts pounding. This is it. I'm really going to do this. My inner goddess is spinning like a world-class ballerina, pirouette after pirouette. He opens the door to his playroom, standing back for me to walk through, and I am once more in the Red Room." - Anastasia, Fifty Shades of Grey

Mouth Gag'en er håndlavet af det lækreste kvalitets læder og den sidder perfekt i munden. Mouth Gag'en er et af de mere avancerede S/M sexlegetøjs redskaber og er idéel til jer der har erfaring med at lege med S/M. 

Fifty Shades of Grey Red Room Collection Mouth Gag kan justeres i 9 forskellige størrelser og den passer til de fleste. Det er muligt at lave endnu flere huller i læderet, hvis den føles for lille eller for stor. Gag'en bliver leveret i en flot rustik pose, der er optimal til opbevaring efter brug.

Red Room Kollektionen er lavet i samarbejde med E.L. James og der er virkelig kræset for hvert eneste produkt i serien. En perfekt gaveidé til enhver fan af "Fifty Shades Of Grey" 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS