Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme var 1

Oversigt

Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien.

Denne slikebløde glidecreme er udviklet særligt til jer, der vil gøre jeres erotiske eventyr til en endnu bedre oplevelse, hvad enten I nyder en skøn massage, forspil eller samleje.

Glidecremen har en blød og lækker konsistens og er lidt tykkere end mange andre vandbaserede glidecremer. Den kan bruges sammen med kondomer og sexlegetøj af alle materialer.

Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme kommer i en elegant flakon og indeholder 100 ml.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Blødt og dejligt
Fifi - 25. apr. 2020
Blødt og dejligt glidemiddel, men også kun fordi der er glycerin i. Der står der er vandbaseret men man kan tydeligt mærke den mere glidende effekt af glycerinet. og propylene glycol. Som skulle være et ufarligt sødt olie holdigt produkt. Men vi syntes det hurtigt tørre ud, med mindre man bruger rigeligt at det.... og sådan er det jo med alting. Hvis der er rigelige mængder glider det fint. Men ideen er jo at der skal så lidt så muligt på for at få det til at glide lidt lettere. Og her syntes vi altså ikke produktet er særligt godt. Fakisk er de andre glide midler vi har bedre, også selv om de er 100% vandbaseret.
"Åh hey, hvor bliver det af"
Makami - 28. nov. 2017
Meget god!
0
God glideevne.
7078 - 13. mar. 2015
Denne glidecreme er hvid og noget tyk, men er meget god og langtidsholdbar. ikke klistret og helt lugtfri. Anbefales til brug med sexlegetųj. Lidt rękker langt og kan varmt anbefales. Fungerer også fint til anal brug.
0
Den bedste nogensinde!
JP - 27. mar. 2021
Glat, blųd, når hurtigt kropstemperatur og er ikke iskold eller ubehagelig! Ingen duft, både under brug eller efter! Dette er en, der er svęr at slå!!
0
God, men ikke den bedste!
gh0st - 18. dec. 2014
Fordele: Den var fantastisk, og den lugtede heller ikke. Det "dårlige" ved vandbaserede er, at de nogle gange kan optages af kroppen for hurtigt, og denne har en tendens til at "forsvinde" efter 10 minutter, så du skal påfųre den igen. Ulemper: Det eneste negative er som sagt, at det optages lidt for hurtigt.
0
Fint smøremiddel
Anonymous - 6. jun. 2022
Helt suverænt smøremiddel :-)
Maskinoversat fra sinful.no
Dejlig
Anonymous - 12. jun. 2021
Glider godt, føles en lille smule klistret.
Maskinoversat fra sinful.se

Fifty Shades of Grey Silkeblød Glidecreme

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS