TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fifty Shades of Grey Komplet Bindesæt Til Døren var 1

Fifty Shades of Grey Komplet Bindesæt Til Døren

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Fifty Shades of Grey Bindesæt Til Døren er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion - designet i samarbejde med forfatteren bag bestseller trilogien, E.L. James.

Hvis I vil have en sensuel face-to-face oplevelse eller udstille bagpartiet, er det her eksklusive sæt lige noget for jer. Sættet gør det muligt at fæstne både arme og ben til døren, og det er både nemt og hurtigt.

Placér stropperne med de 4 ringe på undersiden af døren og træk derefter stropperne med de små ”vægte” i et kryds op over døren. Derefter fastgører I manchetterne med de små metalkroge til henholdsvis hænder og fødder. Indersiden af manchetterne er lavet i kunstskind, så de er bløde at have på, laver ikke mærker i huden, og de lukkes med velcro.

De små metalkroge i manchetterne kan også bruges til at låse enten hænder eller fødder sammen. Hvis I er virkelig akrobatiske, kan I vælge at stå på hovedet, så partneren får frit udsyn til de mest intime områder.

Sammen med Komplet Bindesæt Til Døren får I også et blindfold, som kan være ekstra pirrende at bruge, samt et "forstyr ej"-skilt i bedste Fifty Shades of Grey stil. Sættet er lavet i materialer af høj kvalitet og er super luksuriøst.

Husk altid at passe på hinanden og sikre, at døren kan holde til det, når I leger.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS