TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer var 1

Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Halsbånd med Brystklemmer

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

329,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Udforsk nye sanseindtryk, sød smerte og pirrende dominanslege med dette Fifty Shades of Grey halsbånd med brystklemmer. Halsbåndet har to sider, I kan vælge imellem, metalkæder for et råt udtryk og frække brystklemmer med små, sorte vægte. 

Giv dine brystvorter en erotisk omgang forkælelse, når I finder den perfekte balance mellem smerte og nydelse. Brystklemmerne er nemlig justerbare, så I kan vælge mellem et let, kildende tryk og intens, sød smerte. 

Halsbåndet er vatteret og har en D-ring, som brystklemmernes to metalkæder er fastgjort til. Juster metalringen, så den peger op eller ned for øget intensitet. Når kæderne bevæger sig, trækkes der i klemmerne, så dine brystvorter får ekstra stimulation. Du kan påføre en vandbaseret glidecreme til klemmerne for en anderledes fornemmelse.

MærkeFifty Shades of GreyProduktvægt (g)62IndeholderOpbevaringsposeFarveFlere farverSprogItaliensk, Koreansk, Hollandsk, Engelsk, Tysk, Spansk, Portugisisk, Japansk, Russisk, Fransk, KinesiskSKU25473
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS