Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fifty Shades of Grey Spanking Paddle var 1

Fifty Shades of Grey Spanking Paddle

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Denne spanking paddle er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien. 

Spanking paddlen, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Twitchy Palm Spanking Paddle, giver dig chancen for at udleve dine SM fantasier med blide berøringer og intense slag.

Spanking paddlen er på den ene side polstret med det blødeste satin og den anden side med kunstlæder. Dette gør det muligt at starte ud med milde slag og strejf fra satin-siden og herefter øge intensiteten med skarpere slag fra kunslæder-siden. Under satinet er paddlen polstret med blød neopren for at sikre de blide slag.

Brug stroppen i håndtaget til at få et fast greb om paddlen, og gør klar til at give din elskedes baller og lår nogle kærlige klap. Selv de blide slag vil gøre din elskedes krop mere følsom og sensitiv overfor berøringer og kys. 

Udover at være virkelig effektiv og af rigtig god kvalitet, så er paddlen med sin sølv og sorte farve virkelig stilfuld. 

Husk, at aftale et stop-ord, inden legen går i gang, som I kan bruge, hvis én af jer ønsker at legen skal stoppe.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lyserød og glad
Kinky - 22. may. 2020
Denne paddle levede helt op til det vi håbede. Den efterlod en dejlig lyserød numse, og vil helt sikkert komme i brug mange gange. Dejligt materiale, og min partner synes den var god at bruge til at give smæk med.
super
fllf - 10. may. 2020
super
Fin spanking paddle
Ole - 4. apr. 2017
Giver et godt højt klask. De to forskellige sider føles meget forskelligt. Satin siden gør ikke så ondt, hvor lædersiden godt kan give et godt klask over bagen og gør hende både rød og øm.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS