Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fifty Shades of Grey Womanizer W500 Gaveæske var 1

Fifty Shades of Grey Womanizer W500 Gaveæske

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Pir og tilfredsstil din partner med den eksklusive Fifty Shades of Grey Womanizer W500 Gaveæske.

Det lækre Control Freak bindesæt fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion giver jer mulighed for at eksperimentere med blid bondage.

Med nylonstropperne under madrassen kan I forvandle en hvilken som helst dobbeltseng til den dejligste bondage legeplads.

Bare sæt håndled og ankler fast i de bløde manchetter. Når hun ikke kan røre sig vil den skønne Womanizer W500 stimulator føles endnu mere pirrende og fræk.

Bortset fra det yderst eksklusive design med mat soft touch overflade og detaljer i leopardmønster, er der tale om den samme prisvindende og populære Womanizer model, som mange kender og elsker.

Når I leger jer gennem de 8 variationsmuligheder stimulerer Womanizeren ved hjælp af pulserende trykbølger på klitoris - helt uden at røre, og giver således en helt unik og intens følelse, lige der hvor det er bedst.

Oplades nemt med det medfølgende USB-kabel og er den perfekte gaveidé, når det både skal være frækt og elegant.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
WOW og wow igen!
Shewolf99 - 22. jun. 2017
Jeg tilslutter mig skaren af kvinder, der dåner blot de ser en womanizer - sikke en maskine! Det er uden tvivl den mest intense stimulation, jeg har prøvet og jeg er endnu ikke over niveau 4. Dejlig bonus at man her får de ekstra produkter med. Jeg glæder mig til at finde en mand, der vil binde mig fast og bruge Womanizeren på mig imens - det må være det ypperste!
Lifesaver!
Nor - 11. apr. 2017
Absolut orgasmegaranti! Den er den vildeste klitorisstimulator jeg nogensinde har prøvet, og jeg er eller indehaver af et helt lager :D Det går lynhurtigt hvis det er det man har brug for, og kan også sagtens bruges til langvarig leg, på de flere forskellige lave indstillinger ;) Den eneste anbefaling jeg dog vil komme med er: køb deres glidecreme der er specielt udviklet til Womanizeren, da man ellers kan "brænde" klitten af, af overfølsomhed :D
Det overgik alle forventninger!
Anonymous - 8. may. 2017
Wow! Jeg købte dette produkt til min "bedre halvdel". Jeg købte dette produkt til min "bedre halvdel", og hun var skeptisk over for produktet, især efter at have set prisen. Vi prøvede det sammen, i et roligt tempo. Hun begyndte allerede at spænde i musklerne og bøje tæerne. Hun har prøvet vibrerende kvalitetsprodukter før, men det her er i en helt anden liga! Før jeg vidste af det, var hun kommet, og normalt falder hun til ro, så hun kan starte igen, men det er ikke tilfældet med Womaniser! Her blev der skruet op, og tempoet eskalerede, orgasme efter orgasme. Inden det bliver en lang historie, vil jeg bare sige, at forspillet endte med en sprøjteorgasme. Og blev vores yndlingslegetøj efter 1 gang! - Skøre orgasmer - Genopladelig - Luksus - Høj ved fuld udblæsning, men overdøver ikke skrigene fra orgasmen. Bondage-udstyret fra fifty shades var en dejlig bonus, let at bruge :) Hver en krone værd!
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS