Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fist Lube Powder 100 g var 1

Fist Lube Powder 100 g

199,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

På jagt efter den perfekte glidecreme til fisting og hardcore anal leg? Hvorfor ikke blande den selv?

Mix Fist Lube pulveret med vand til en tykflydende og meget glat creme specielt udviklet til dig, som ikke kun er til vaniljesex.

Den dermatologisk testede creme er mild mod huden og gør intens leg nemmere.

De 100 gram pulver er nok til hele 10 liter Fist Lube glidecreme. Du blander bare den mængde, du har brug for ad gangen.

Indeholder konserveringsmidler, så du sagtens kan gemme en rest i en lufttæt bøtte, så du altid er klar, når lysten kommer over dig.

Kan benyttes med alt slags sexlegetøj og er kondom-sikker.

MærkeFist
Produktvægt (g)100
Volumen (ml)100
IngredienserPolyethylene Oxide
BaseVandbaseret
AnvendelsesområdeAnal, Fisting
FarveKlar
EgenskaberParfumefri, Vegansk
SprogEngelsk
SKU17081
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super glat og lækker
Analsex fyr - 6. jan. 2024
Bedste oplevelse med glide creme virklig god til analt brug
Det er glidende let
C - 28. nov. 2021
Wauw den er god. Det glider bare og effekten holder længe. Er okay nem at vaske af igen bagefter. Og så giver den ingen problemer med kløe bagefter som vi ellers har oplevet med det meste andet glide middel.
Vidundermiddel
Par A - 10. aug. 2021
Vanvittig vild glideevne, dog skal man sørge for at have købt en flaske, helst med et låg der kan skubbes over tutten, og "klippe" glidecremen over, da den er meget tyk. Vi bruger meget, da vi begge nyder analleg, og vi har til laaang tid.
Det er glidende godt
Kontvov - 1. nov. 2020
Fist Lube Powder er nemt at blande og holdbarheden er virkelig god. Ved anvendelse er konsistensen skøn klistret og virkelig glidende. Det er let af få åbnet godt op til de store stykker legetøj. Umiddelbart den bedste lube vi har prøvet bare langt billigere. Ved almindelig glidecreme kunne der godt blive brugt en halv tube før der var plads til en hånd - nu skal der bare blandet en lille tsk. :-) Efterfølgende rengøring er også nem, da konsistensen er så klistret.
go’ smørelse
Nk - 6. aug. 2020
Der er ikke ikke så meget og sige. Det virker og det virker rigtig godt. Man ender næsten altid med “overskud” så vær` nærig med pulver mængden, så skal den nok holde rigtig længe .
110% iorden!
Intenso - 17. jul. 2019
Min dame og jeg har nu eksperimenteret med gensidig anal leg i noget tid og prøvet diverse glidecremer og gel's. Denne er helt sin egen!! Den giver en afslappende effekt men stadig fuld føling. Den er virkelig drøj i brug. Og for første gang nogensinde er det lykkedes hende at føre en hel hånd op og gennemføre en fisting af mig
Vęrdi for pengene.
20 dreng - 21. may. 2021
Fantastisk.
0
Perfekt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne glidecreme er ikke en creme, som der står i beskrivelsen, men snarere en slime/cumlube. Jeg plejede at købe gennemsigtig Bad Dragon Cumlube fra USA, ca. 2 liter, for over 1000 kr. i alt. Her får du 10 liter til den halve pris, hvilket er perfekt, hvis du er som mig og kan lide at gå amok med masser af glidecreme. Konsistensen, udseendet og kvaliteten er præcis den samme, hvis ikke bedre, og man kan også blande den endnu tykkere, hvis man vil, hvilket jeg personligt synes er meget bedre. Den fungerer perfekt til fisting og brug af legetøj i alle størrelser og materialer, og til almindeligt samleje. Det er helt smagløst og lugtfrit og svier ikke på nogen måde. Det bedste, mest overkommelige og mest spændende alternativ inden for glidecreme, hvis du spørger mig. Jeg kommer helt sikkert til at købe mere!
Maskinoversat fra sinful.no
Et utroligt produkt.
Anonymous - 1. nov. 2020
Det er den bedste glidecreme, jeg nogensinde har prøvet. Og du har nok til flere år, medmindre du har tænkt dig at bade i det. Utroligt let at blande med vand, jeg brugte en tom håndsæbeflaske med en halv liters pumpe og fulgte derefter det anbefalede blandingsforhold. Det var perfekt. Køb den, og nyd den.
Maskinoversat fra sinful.no
Diiig
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk!
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS