Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fleshjack Vibro Pink Bottom Cyclone var 1

Fleshjack Vibro Pink Bottom Cyclone

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Flashjack Vibro Pink Bottom Cyclone er et super intenst onaniprodukt. Den spiral formede cyklon struktur giver en stram og pirrende fornemmelse, og som prikken over i'et kan du placere de medfølgende vibrator bullets i det naturtro Superskin.

Flashjack Vibro Pink Bottom Cyclone passer til stort set alle penis størrelser og er utrolig let at rengøre efter brug. Inden brug er det vigtigt at påføre glidecreme (vandbaseret) for at opnå den mest realistiske oplevelse.

Når du benytter Flashjack kan du selv styre, hvor intensiv oplevelsen skal være ved at skrue på et låg, der sidder i bunden. Lukker du låget til, bliver der dannet vakuum og oplevelsen bliver endnu mere intens. Du kan nyde din Flashjack alene eller lade din partner give dig en fræk oplevelse med den.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Synd
Vengeance - 27. jan. 2015
Det er et virkelig godt legetøj, bare synd at man bliver nødt til at købe pulver. For folk derude der overvejer at købe og undlade pulver, LAD VÆRE! køb det, ellers ender den lyserøde del af fleshlighten som alt andet "slimet" legetøj fra barndommen, som f.eks de hænder man kunne slå andre med, men som altid endte på jorden og blev hammer beskidte. En god idé er også at købe glidecreme, det er virkelig svært at få den ind ellers, men det er let nok at rengøre. Det er lidt svært at have til tørre med mindre man bor alene hjemme selvfølgelig. Men det er det værd! Der er orgasme garanti! Selv for de mest udholdende!
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS