TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fleshlight Flight Commander Masturbator var 1

Fleshlight Flight Commander Masturbator

På lager

Levering: 1-3 hverdage

449,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Bliv forkælet af Flight Commander der med sin udformning giver dig følelsen af at glide forbi læber og tunge for derefter uhindret at nå langt ned i det stramme svælg. Du får oplevelsen af et unikt blowjob. 

Flight Commander er designet til at øge sugeevnen, og giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige stramme ender at trænge ind. Find dét, der føles bedst for dig.

Ligesom med de andre Fleshlights med Turbo Tech har du her mulighed for at trænge direkte ind via det lille hul i midten. Som en ekstra detalje kan du nu også trænge ind fra siden øverst, så materialet samler sig og dermed lægger sig op af din penis for en endnu mere intens oplevelse.

Fremstillingen i klart materiale gør det muligt for dig at følge med i stimuleringen i takt med dine egne bevægelser, når Commander-mønstret pirrer dig. 

I bunden har du mulighed for at regulere trykket i pumpen via skruelåget. Jo strammere du skruer låget til, jo mere vakuum dannes der omkring din penis.

Selve røret måler 20 cm med en indførbar længde på 15 cm. Den er udarbejdet i fleksibelt og blødt TPE. Den er desuden vandtæt og let at rengøre. 

MærkeFleshlightUndermærkeFlightProduktvægt (g)385IndeholderPrøve på vandbaseret glidecremeFuld Længde (cm)20Indre Dybde (cm)15Diameter (cm)7.8Indre Diameter (cm)1.3Strækbar DiameterJaPrimært MaterialeTPEFarveBlåAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberVakuum funktionSprogSpansk, Tysk, Fransk, Russisk, EngelskSKU23772
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sjovt/frækt Legetøj
Du for 100% udnyttelse og garanti for lækker udløsning. Jesper - 10. oct. 2021

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS