TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fleshlight Girls Alexis Texas var 1

Fleshlight Girls Alexis Texas

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Går du med en fantasi om at være sammen med en pornomodel? Så bør du prøve Fleshlight Girls Alexis Texas, der er en tro kopi af Alexis Texas’ vagina. Det bløde sleeve er lavet i Fleshlights lækre Real Super Skin materiale, der giver en meget realistisk følelse – det er næsten som ’den ægte vare’! 

På indersiden har Fleshlight Girls Alexis Texas en pirrende struktur, der stimulerer dig i takt med dine bevægelser. Strukturen efterligner følelsen af et samleje og den er meget fleksibel, hvorfor kan bruges af stort set alle mænd i alle størrelser. 

Som med de almindelige Fleshlights, kan du selv styre trykket omkring din penis, ved at skrue på låget i bunden af Fleshlighten. Skru låget til, alt efter hvor meget vakuum du ønsker, og skru på samme måde låget i modsatte retning, når der skal løsnes op for trykket.

For at få en så glidende og realistisk oplevelse som muligt, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Alexis Texas Fleshlight.

Når du efter brug har vasket din Fleshlight i varmt vand, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på. Derudover anbefaler vi, at du bruger en Fleshlight pulver. Dette er med til at bibeholde sleevets bløde og glatte overflade. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS