Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Fleshlight Girls Angela White Indulge var 1

Fleshlight Girls Angela White Indulge

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Fleshlight SleeveWarmer
299,00 kr.
Inkl. moms
519,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Fleshlight Girls er en serie af onaniprodukter, designet og støbt efter populære pornostjerners mest intime steder.

Lad den frække aussie pige Angela White fra landet Downunder give dig en tur, du sent glemmer, med sit pirrende indvendige signatur mønster "Indulge".

Det unikke sleeve venter på dig med Angelas indbydende vagina, spækket med stimulerende knopper i forskellige størrelser, der stimulerer dig i takt med dine egne bevægelser. 

Som med de almindelige Fleshlights, kan du selv styre trykket omkring din penis, ved at skrue på låget i bunden af Fleshlighten. Jo strammere du skruer låget til, jo mere vakuum dannes der omkring din penis.

Fremstillet af Real Super Skin for en yderst realistisk følelse.

MærkeFleshlight
UndermærkeGirls
Produktvægt (g)640
IndeholderPrøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)25
Indre Dybde (cm)20
Diameter (cm)7
Indre Diameter (cm)1.5
Strækbar DiameterJa
Primært MaterialeTPE
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberRealistisk, Vakuum funktion
SprogFransk, Tysk, Russisk, Spansk, Engelsk
SKU17309
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kan overhovedet ikke anbefales
Brian - 10. aug. 2021
Så skuffet. Kan slet ikke mærke noget, og min p.. er 20cm, så det har ikke noget med det at gøre. Bliver nødt til at bruge den uden glidecream ellers er der ingen nydelse
Godt produkt!
Theis Johannsen - 22. jan. 2018
Den virker som den skal, lidt stram, men det er behageligt
Fųrste sexlegetųj og eneste beklagelse er, at jeg ikke kųbte det fųr!
OB - 22. sep. 2020
Min partner har lęnge sagt, at det er okay at have sexlegetųj, og at hun ikke behųver at skamme sig. Så spurgte hun mig, hvorfor jeg ikke har en. Jeg har altid troet, at de ikke er noget sęrligt, og der er ikke noget galt med min hånd. For fanden, jeg tog fejl. Denne Fleshlight har virkelig forbedret mine 'sessioner', når min partner ikke er hjemme. Den er utrolig behagelig og nem at bruge. Det er hårdere arbejde end med hånden, men det er det vęrd. En helt anden fųlelse af nydelse, både under og efter. Anbefaler dette 'Indulge'-produkt 10/10. Måske lidt dyrt, men jeg synes, det var hver en ųre vęrd. Andet: Pakken indeholder en ganske ok glidecreme, som rękker til én gang, men anbefaler i stedet at kųbe en flaske fra RFSU. Mindre klistret, bedre glideevne og billigere. Jeg har som sagt ikke haft noget sexlegetųj fųr, men jeg synes det er nemt at gųre rent. Lęs manualen, og du vil ikke have nogen problemer med at vedligeholde den. Jeg anbefaler, at du kųber sexlegetųjsrensen. Det hjęlper med at fjerne uųnsket klębrighed, når du er fęrdig. Diskret levering og minimal postkontakt. Rigtig glad!
0
Forkęl dig selv som jeg gjorde.
JH - 19. jan. 2019
Kųbte denne impulsivt, havde hųrt om Fleshlights i mange år og tęnkte 'hvorfor ikke'. I mellem forhold lige nu, så ville gerne have lidt sjovt. Sųgte rundt på seks forskellige butikker og til sidst fandt jeg Sinful.se. Og herregud, jeg var glad for, at jeg gjorde det, det er langt den bedste svenske side, jeg har set. Let at navigere, detaljeret, fųltes overhovedet ikke underligt. Kiggede rundt i Fleshlight-afdelingen og fandt Angela Whites Indulge, den så fin ud. Bestilte inden weekenden, var på vej samme aften, ankom til postterminalen efter weekenden i en meget diskret pakke. Prųvede det den aften og fulgte instruktionerne, og jeg var overrasket over, hvor meget det fųltes som en rigtig dejlig varm skede. Et råd gutter, varm det op, åh gud. Min soldat er ikke sęrlig stor, men det fųltes alligevel dejligt som pokker, kan varmt anbefales til alle, der vil have lidt ekstra luksus. Har allerede anbefalet Sinful.se til flere andre. Både tommelfingre op og et maksimalt stående bifald.
0
I mangel af den ægte vare...
Anonymous - 11. jul. 2022
Disse Fleshlight-masturbatorer er måske det bedste, der nogensinde er lavet til mænd. Virkelig blødt/godt materiale, nemt at bruge/vedligeholde og holde rent. Uanset hvad folk synes om "Male Sex Toys", kan disse bestemt anbefales, slår min egen hånd med 10-0. Bare husk at bruge en vandbaseret glidecreme.
Maskinoversat fra sinful.fi
Produkt af høj kvalitet!
Anonymous - 13. mar. 2024
Et produkt af høj kvalitet, som vil hjælpe en mand i nød. Løsner trykket meget godt.
Maskinoversat fra sinful.fi
Sy
Anonymous - 13. mar. 2024
Har haft 2 andre i serien, men den her var ikke god.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS